Doina Sigmirean, pe langa faptul ca este directorul Agentiei Judetene pentru Prestatii Sociale Bistrita-Nasaud, mai este si o buna gospodina. Ea a dezvaluit redactorilor Bistriteanul.ro reteta de pasca pe care a preparat-o cu mult drag pentru familia ei.
O femeie, ca sa fie implinita, trebuie sa fie o buna gospodina, o mama buna si sa aiba o cariera de succes. Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile directorului Agentiei pentru Prestatii Sociale Bistrita-Nasaud, Doina Sigmirean.
Chiar daca e foarte ocupata cu munca, ea a marturisit redactorilor Bistriteanul.ro ca isi face timp sa-si bucure familia de Paste cu preparate culinare traditionale.
Printre specialialitatile pe care le-a pregatit se numara si traditionala pasca.
“Eu fac pasca din aluat de cozonac, ca sa fie mai dulce. Aluatul de cozonac il fac din faina, oua, zahar, unt si drojdie. Dupa ce am facut aluatul de cozonac, il intind intr-o tava. Apoi, intr-un alt vas pregatesc branza dulce la care adaug rom, stafide, zahar vaniliat si coaja de lamaie. Dupa ce am finalizat aceasta compozitie o torn peste aluat. La final, fac o impletitura din aluat, in forma de cruce, care o ung cu ou. Apoi o bag la cuptor si... pofta buna. Aceasta reteta de pasca am mostenit-o de la bunica mea”, a povestit redactorilor Bistriteanul.ro directorul Agentiei Judetene pentru Prestatii Sociale Bistrita-Nasaud, Doina Sigmirean.