Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  28 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Doina Pană: Noi ne-am ținut de cuvânt. Pensiile şi salariile bugetarilor au fost reîntregite

04/12/2012 11:22:55  
Bistriţenii nu au uitat cine le-a tăiat salariile şi pensiile în ultimii trei ani şi, totodată, ştiu cine a decis, în ultimele şase luni, reîntregirea lor. Doina Pană, candidatul USL pentru funcţia de deputat în Colegiul 1, este convinsă că electoratul bistriţean va vota cu discernământ la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

“În aceste zile de campanie, ne-am întâlnit cu sute de pensionari, bugetari şi angajaţi din mediul privat care au acuzat tăierea salariilor şi pensiilor din timpul guvernărilor PDL şi care ne-au cerut o nouă abordare de protecţie socială. Deşi am preluat guvernarea din mers, ne ţinem de cuvânt! Şi facem dreptate până la capăt! USL a reîntregit salariile şi a decis reîntregirea pensiilor”, declară Adriana Doina Pană.

În opinia sa, candidaţii Uniunii Social Liberale nu trebuie să promită mai mult decât se poate face. Dar se pot face multe lucruri, dacă banul public este folosit cu chibzuinţă.

„Nu promitem mai mult decât putem face. Cu toate acestea, ne propunem indexarea pensiilor cu rata inflaţiei, conform prevederilor legii şi în limitele bugetului. În plus, programul de guvernare al Uniunii Social Liberale prevede compensarea medicamentelor în mod real cu 90% pentru pensionarii cu pensii sub 1000 de lei”, susţine Doina Pană.

În privinţa bugetarilor, promisiunea a fost dusă până la capăt. De la 1 decembrie, salariile celor plătiţi din fonduri publice se majorează cu 7,4 la sută faţă de nivelul acordat pentru luna noiembrie 2012.

„Este o nouă etapă pentru a reda personalului bugetar nu doar nişte drepturi băneşti, ci şi demnitatea. Programul nostru vizează şi salariaţii din mediul privat, inclusiv prin reducerea treptată, în următorii 4 ani, a CAS-ului datorat de angajator cu 5 puncte procentuale, concomitent cu creşterea progresivă, până în anul 2016, a salariului minim pe economie până la 1.200 lei. Avem însă nevoie de sprijinul şi votul dumneavoastră pentru a putea aplica proiectele USL şi programul de guvernare”, le spune Doina Pană bistriţenilor.

Biroul de presă al USL BISTRIȚA-NĂSĂUD

2853 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro