Cheful si voia buna continua si astazi in Piata Decebal cu ocazia evenimentului "Toamna Bucatelor de la Jupanu". In urma cu putin timp a avut loc concursul de mancat carnati. Doi bistriteni au mancat un carnat de doi metri in doar trei minute. Acestia au primit premii pe masura.
Timp de trei zile, in Piata Decebal se desfasoara cea de-a IV-a editie a evenimentului "Toamna Bucatelor de la Jupanu". Organizatorii au pregatit bistritenilor multe surprize, muzica buna, concursuri si, nu in ultimul rand, premii.
Daca ieri a avut loc concursul de mancat mici si de baut bere, astazi bistritenii au avut ocazia sa arate publicului prezent ca pot manca un carnat de doi metri in cateva minute.
In urma cu putin timp, s-a terminat concursul de mancat carnati. In concurs au intrat trei echipe formate din cate doi bistriteni.
Stefan si Vasile au reusit sa manance in doar trei minute un carnat de doi metri, insa toti cei sase participanti au primit premii consistente din partea organizatorilor.
Au mai fost premiate si doua bistritence care au trimis organizatorilor retete de mancare care includ ca si ingrediente produse ale firmei Agroinvest, producatorul marcii Jupanu. Un premiu special, si anume un porcusor, a fost oferit unei femei care a propus spre preparare un produs nou de carne.
Evenimentul este organizat de cel mai mare procesator de carne din judet, firma Agroinvest, producatorul marcii Jupanu. Petrecerea va continua si maine.