Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  110 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Doctorița Livia Geambașu recidivează! Spitalul e-al ei, face pacienții proști și handicapați

26/07/2014 00:58:28 Claudia ANDRON  
Numai un câine să nu te muște în Bistrița! O întreagă aventură și un lung șir de umilințe ți se pot întâmpla dacă ai avut cumva ghinionul să fii tu sau copilul tău mușcat de câine. După trauma mușcăturii, alte traume te încearcă la Spitalul Județean. VEZI ce a avut ieri de îndurat un tătic al cărui băiețel a fost mușcat de un câine:

Toată întâmplarea a fost redată de bistrițeanul Alin Salvan ieri, pe pagina sa de Facebook. Postarea a făcut furori și a adunat zeci de distribuiri și comentarii din partea prietenilor contrariați de tratamentul la care a fost supus bistrițeanul care a avut ghinionul să-i fie mușcat băiețelul de un câine în buricul târgului, mai exact pe strada Ursului din centrul Bistriței. Iată ce scria acesta în mesajul postat pe Facebook:

”Din seria: Ce caut eu în viața mea!

Astăzi, Luca a avut ghinion! Pe strada Ursului, la nr. 2, sare dintr-o curte o lighioană de câine și, țuști, îl mușcă de pulpă!

Și de aici începe iureșul! Fugim la urgente...Totul ok, doamnele foarte amabile. Luca, bărbat adevărat în fața vaccinului! Primim o fișă și fugim la "Contagioase", pe Alba Iulia. Aici, toate merg normal! Povestim ce s-a întâmplat, mergem prin câteva cabinete, ajungând în cele din urmă la medicul de gardă. Mai spun înca o dată povestea. Înțeleg că trebuie să îl găsesc pe stăpânul javrei și să-mi arate carnetul cu vaccinurile la zi! Abia pe urma discutam de alte tratamente și vaccinuri antirabice!

Sun o amică ce are câini și îmi confirmă că asta e procedura! Mă conformez! Il duc pe Luca acasă și fug la vânătoare de căței! Proprietara javrei îmi spune că în viața ei nu a avut un câine! Mi se umfla o vena la tâmplă ca și cotele apelor Dunării! Încerc să mă calmez! O sun iar pe amica mea: declară câine necunoscut și îți face vaccinurile! Obligat-forțat!!!

Mă întorc la "Contagioase" și urc la doctorul de gardă, Geambașu Livia.

- Buna ziua, am revenit și vreau să vă informez că nu reușesc să identific câinele.

- Și ce vrei să fac eu?

- Să continuăm procedura, declarăm câine necunoscut și aduc copilul pentru tratamente.

- Ce crezi tu....vaccinul crește pe garduri? Du-te și caută câinele, îl pui în mașina și fugi la un veterinar!

- Poftim??? Să fur un câine de pe proprietatea cuiva???

- Măăă...Tu ești prost?

- Doamna, vă rog....aveți grijă cum vorbiți!

- Fugi și adu copilu’! Da’ mai tarziu că acum e cald și nu am chef! Mă uit la ea, mă uit la asistenta ei (care toată discuția a stat cu capul băgat într-un dulap de medicamente), mă uit la mine în oglinda din cabinet .... și îmi zic să mă calmez! Sănătatea lui Luca contează, nu cum vorbește un doctor!

- Și care este procedura? Câte vaccinuri trebuie făcute? La ce intervale? Ce riscuri sunt?

- Adu copilul și stabilim atunci!

- Bună ziua! Revin cu copilul! Ies din cabinet și din graba de a o suna pe Cristina nu închid ușa în totalitate! Dau să scot telefonul și aud din cabinet: " CE P(..)A MEA MA F(..)T PE TURA MEA TOȚI HANDICAPAȚII!" Orice fărâmă de calm din mintea mea dispare definitiv și irecuperabil!!!

- Cum vă permiteți să mă faceți handicapat???

- Și care e problema? Fac ce vreau în spitalul meu!

Fac un pas către ea....mă opresc și ies din cabinet!

Am "sudat" în mașina trei țigări una după alta ...doar să reușesc să mă calmez! Cred că trebuia să schimb titlul acestei povestiri în: Ce p..a caut eu în viața mea?!

Rețineți numele în cazul în care vă mușcă un câine: LIVIA GEAMBAȘU! Așa-zisa doctor!!!

P.S.: Luca este ok! Până la urmă, proprietara acelei potăi (cu intervenția poliței comunitare) a scos de la doctorul veterinar certificatul medical cum că este vaccinat și cu toate analizele la zi!”

Din păcate, doctorița Geambașu nu este la prima abatere, iar cititorii Bistrițeanul.ro au mai reclamat comportamentul și obrăznicia acesteia în relația cu pacienții. Citește mai multe despre cum își tratează doctorița Geambașu pacienții aici: INCREDIBIL: O femeie muscata de caine a fost data afara din spital pentru ca a cerut un antirabic!

Foto: spital.bistrita.ro

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro