Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  16 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Distrează-te la cumpărături în Centrul Istoric!

01/03/2018 08:00:16  
Municipiul Bistrița lansează concursul „TREASURE HUNT ÎN CENTRUL ISTORIC”. Concursul se desfăşoară în Bistriţa, în zona Centrului istoric, în perioada 1 – 31 martie 2018 inclusiv, în cadrul proiectului „RetaiLink”.

Evenimentul se desfășoară sub forma unui concurs de tip „treasure-hunt” (vânătoare de comori) prin care participanții trebuie să parcurgă un traseu care să includă un număr de minimum 10 unități comerciale care sunt înscrise pe harta comercială, pusă la dispoziție pentru participanți în vederea înscrierii la concurs.

Partenerii din centrul istoric oferă 45 de pachete de premii, sub formă de produse/servicii - vouchere, câştigătorilor care vor fi anunţaţi în 31 martie 2018, în cadrul unei tombole.

Accesul la concurs este liber pentru toţi cetăţenii, indiferent de domiciliu, cu vârsta minimă de 14 ani.

Partenerii evenimentului sunt: „METROPOLIS”, „Vatra”, „Casa doamnelor”, „Pasha Man”, „Trend”, „Cadouri drăguţe”, „Amaretto”, „Outlet No.33”, „Velvet”, „Shop Rock”, „Sports Center”, „Norocel”, „Play”, „Ninette”, „Prestige”, „Vienna Cafe”, „Wens”, „Galeria de Artă Concentric”, „Centrul Cultural Municipal”, „Centrul Multicultural Sinagoga”, „Muzeul Județean”, „ARCADE 24”, „Villa”, „Pizza de casă”, „Lordinu”, „Copacul de cafea”, „Cora”, „Zona 27”, „La Duchessa di Parma”, „Asociația Produs în Bistrița – Năsăud”, „Papillon”, „Sweet Art”, „Cofiseria Cristina”, „Cofetăria Petermann”, „Gusto Bottega”, „Nadine”, „Perfect Wedding Dress”, „For you”.

Pentru detalii privind concursul, participanţii pot solicita gratuit consultarea Regulamentului la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Bistriţa – Piața Centrală nr. 6. Regulamentul este disponibil și accesând pagina de Facebook „Bistrita Center Shops” sau la partenerii din lista prezentată mai sus.

1866 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro