Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  16 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Din dragoste pentru tradiţii şi obiceiuri...

30/11/2017 10:07:41  
Mânaţi de această dragoste din ce în ce mai greu de găsit în oameni, am căutat în lada bunicilor şi am scos la lumină straiele populare. Le-am îmbrăcat cu mare drag, aşa cum facem de fiecare dată, şi am pornit la colindat.

Şi nu oriunde, ci în oraşul vecin Dej, la învitaţia unor oameni care au crezut în noi şi în dorinţa noastră de incluziune reală, şi nu doar la nivel declarativ, pe hârtie.

Ne-a invitat Asociația Transilvană pentru Literatura Română și Cultura Poporului Român, Despărţământul „Dr. Teodor Mihali” al ASTRA Dej, care ne-a cuprins în Proiectul educațional în parteneriat „LADA DE ZESTRE A SATULUI SOMEȘAN”. În cadrul acestui proiect a avut loc FESTIVALUL DE COLINDE ȘI OBICEIURI DE CRĂCIUN, ediţia a VII-a, în sala de festivităţi a Primăriei Dej.

Gazdele noastre foarte primitoare au fost domnul preşedinte, dr. ec. Radu Gavrilă şi domnul profesor Viorel Lăcătuş, cărora le mulţumim şi pe această cale pentru invitaţie.

Grupul de nouă copii de la CSEI Beclean, conduşi de prof. Cîrlejan Anica, prof. Baci Aurelia şi prof. Lup Crina, precum şi de instructorul de educaţie Doroş Ana, au reprezentat cu mândrie şi bucurie oraşul Beclean, cu colinde specifice Văii Someşului.

Alături de noi, au participat grupuri de copii din zona Dejului, Şomcuta Mare şi Târgu Lăpuş. După recital, copiii au primit daruri de la bunul Moş Crăciun, am socializat şi ne-am făcut noi prieteni, ne-am făcut poze cu „oamenii de zăpadă” din parcul oraşului.

A fost o activitate educativă extrem de benefică pentru elevii noştri, care au aceleaşi nevoi ca şi colegii lor din învăţământul de masă, adică îşi doresc să fie implicaţi alături de aceştia în activităţi educative. Bucuria elevilor noştri este nepreţuită pentru noi şi asta ne face să depunem toate eforturile pentru ca astfel de activităţi să se întâmple.

Prof. Crina Lup, prof. Baci Aurelia,

consilier educativ Cîrlejan Anica,

instructor educaţie Doroş Ana

1569 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro