Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  27 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Din ce în ce mai multe misiuni pentru echipajul pirotehnic în ultimii ani!

28/02/2018 11:35:59 Ana ȘTEFĂNEL  
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud prezintă situația misiunilor echipajului pirotehnic din ultimii cinci ani. Acestea sunt în continuă creștere.

Dacă anul acesta am scăpat (deocamdată) de zăpoarele de gheață, în anii trecuți situația a fost diferită. Doar în iarna anului trecut, din cauza temperaturilor scăzute pentru o perioadă mai lungă de timp, pe râurile din județul Bistrița – Năsăud, s-au format poduri de gheață cu grosimea de peste 50 cm. 

Intervențiile echipajului pirotehnic specializat, alături de Comitetele Locale pentru Situații de Urgență au fost de durată ( intre 9 si 16 ore, în localităţile Coşbuc, Zagra, Rebra, Maieru, Valea Mare și Mița) și au fost orientate înspre eliminarea riscurilor de inundare a gospodăriilor și a terenurilor agricole.

Echipajul pirotehnic din cadrul ISU Bistrița-Năsăud are din ce în ce mai multe misiuni. Dacă în 2013 s-au efectuat 17 asanări, 3 distrugeri de muniție și 2 distrugeri de zăpoare, în 2017 numărul a crescut considerabil: 29 de asanări, 6 distrugeri de muniție și 7 distrugeri de zăpoare de gheață.

În total, în ultimii cinci ani, s-a intervenit în 131 situații cu echipajul pirotehnic. 

Foto arhivă 2017

 

 

 

2095 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro