Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  30 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Deși e vacanță, la Budacu de Jos grija școlilor pentru toamnă se poartă de acum!

26/06/2014 13:44:44 Iulia STUPINEAN  
Școlile și grădinițele de la Budacu de Jos au intrat în atenția administrației locale de aici care și-a propus că până în toamnă, toate untățile de învățământ din comună să fie puse la punct: apovizionate cu lemne de foc pentru încălzire, igienizate și zugrăvite acolo unde situația o impune.

Chiar dacă elevii și profesorii se află în plină vacanță, școlile și grădinițele de la Budacu de Jos sunt deschise în această perioadă pentru asigurarea celor mai bune condiții necesare desfășurării activității de învățare. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Budacu de Jos, Florin Vărărean, în urmă cu o săpămână a început aprovizionarea cu lemne de foc pentru încălzirea în sezonul rece a școlilor de la Budacu de Jos și Buduș, precum și a grădinițelor din localitățile Jelna și Monariu. De asemenea, se analizeză împreună cu reprezentanții unităților de învățământ, problema igienizării și zugrăvirea unităților școlare acolo unde situația o impune.

„Vrem să realizăm acum toate aceste lucrări pentru a nu fi presați de timp în jurul datei de 15 septembrie, când copiii și dascălii vor reveni în școli și grădinițe”, explică Florin Vărărean.

Tot în această perioadă, angajații primiriei lucrează și la amenajarea părculețelor de la Jelna și Budacu de Jos, la curățarea și amenjarea rigolelor din întreaga comună.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro