Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  11 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



De la Bistrița, la aeroportul din Cluj-Napoca - în siguranță!

24/10/2017 11:06:30 Ana ȘTEFĂNEL  
O companie din Bistrița oferă transport la aeroportul din Cluj-Napoca, tur și retur. Ai șansa să călătorești în siguranță, cu șoferi profesioniști, punctuali și la un preț foarte bun.

Un parc auto modern, șoferi profesioniști, siguranță și confort pentru pasageri - asta oferă o companie din Bistrița care oferă servicii de transport Bistrița-Cluj și retur.

Persoanele care aleg să călătorească cu firma Transfer Terestru vor beneficia de dublă asigurare, atât în caz de accidente, cât și pentru bagaje. Îmbarcarea se face în OMV-urile din Bistrița (Han și Pasarelă), iar debarcarea - la domiciliu. Pentru zonele rurale se percepe o taxă de îmbarcare, respectiv debarcare. Îmbarcarea la aeroportul din Cluj-Napoca se face din parcarea destinată autobuzelor ce oferă transfer aeroport (în partea dreapta, sub reclama Orange).

Compania oferă și transport pe timp de noapte din Năsăud sau Bistrița, curse speciale pentru avioanele cu destinația Malaga, Valencia, Barcelona, Madrid sau Luton. Toate cursele sunt zilnice.

Rezervările trebuie făcute cu două sau trei zile înaintea călătoriei, inclusiv duminica sau în sărbătorile legale. 

În plus, Transfer Terestru dă posibilitatea clienților de a închiria mașini pentru delegații, pelerinaje, excursii sau alte tipuri de ieșiri în grup. Firma pune la dispoziție șofer pentru mașinile închiriate. 

Persoanele care călătoresc regulat au posibilitatea de a-și face abonament și vor beneficia de o reducere. 

Costul unei curse Bistrița - aeroport Cluj-Napoca este de 65 lei tur și 65 lei pentru cursa retur. Rezervările se fac la numărul de telefon 0746164343. În curând, firma va dispune și de un site pe care vor putea fi efectuate rezervări online. De asemenea, va fi deschis și un birou pentru achiziționarea acestora.

Cu Transfer Terestru, pasagerii vor fi mereu în siguranță și vor călători confortabil. Societatea deține contract cu un service autorizat, iar mașinile sunt verificate săptămânal.

Rezervări și detalii: 0746164343

Pentru noutăți, accesați pagina de Facebook: Transfer Aeroport Bistrița-Cluj și retur

 

13692 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro