Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  48 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



De Craciun fii mai bun: Copilarie pierduta din cauza unui sofer inconstient

21/12/2010 09:32:27 Andreea LEDER  
Sorin Bugnar are doar sase ani, dar a uitat deja cum e sa se joace cu copiii, sa alerge, dar mai ales sa zambeasca. Sorin este tintuit intr-un scaun cu rotile, iar medicii nu ii mai dau sanse sa mai poata umbla vreodata. Toate acestea dupa ce in vara acestui an a fost lovit in plin de o masina.

Sorin Bugnar are sase ani si locuieste impreuna cu familia in localitatea Orheiu Bistritei. Mai are inca doi frati: o sora in varsta de 18 ani si inca un frate de 16 ani.

Sorin era un copil foarte cuminte, ascultator, destept, cel mai jucaus copil din sat, spune mama, si cel mai zambaret. Zambetul insa i-a disparut de pe chip in urma cu sase luni, cand o mare tragedie a avut loc.

Era o zi calduroasa din vara care tocmai a trecut. Impreuna cu alti copii a iesit afara sa se joace. Jocul insa le-a fost intrerupt de un sofer inconstient, neatent si fara experienta in ceea ce priveste sofatul. In timp ce se afla la volanul unei masini, un tanar in varsta de 27 de ani, a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, lovindu-l in plin pe Sorin. Impactul a fost atat de puternic incat baiatul a fost proiectat la cativa metri departare.

Un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Bistrita-Nasaud a sosit la fata locului in cateva minute de la producerea accidentului. Medicii l-au transportat de urgenta pe baiat la spital. Dupa mai multe serii de investigatii au constatat ca a suferit un traumatism cranio cerebral acut si a fost grav lovit la coloana si la un plaman. Atunci, parintii lui Sorin, Cristina si Ioan Bugnar, au decis sa-l transfere la o clinica din Cluj, cu speranta ca medicii de acolo il vor ajuta mai mult pe baiat. Dupa cinci saptamani de spitalizare, Sorin s-a intors acasa. Insa intr-un scaun cu rotile... Baietelul a ramas paralizat de la brau in jos, iar medicii nu ii mai dau sanse sa poata umbla din nou. Isi doreste din tot sufletul sa se poata juca, sa fie si el ca ceilalti copii de varsta lui si sa se gandeasca la ce o sa se faca atunci cand o sa fie mare...In adancul sufletului stie insa ca niciodata nu o sa mai poate face aceste lucruri. Sorin nu isi doreste altceva de la viata decat sa poate sterge cu buretele tot ceea ce i s-a intamplat si sa fie din nou un copil normal. Odata cu venirea primilor fulgi de zapada Sorin vrea sa iasa afara sa se joace cu copiii, insa nu poate. Sta doar si ii priveste pe ceilalti dintr-un scaun cu rotile, el neputand sa li se alature. Parintii isi privesc cu lacrimi in ochi baiatul si le pare rau ca sunt neputinciosi in durerii lui. Nu-l pot ajuta cu nimic, decat sa-i ofere caldura sufleteasca si sa-l ajute material asa cum pot. Tot timpul se intreaba de ce a trebuit ca tocmai baiatul lor sa treaca printr-o asemenea tragedie si de ce dupa ce si l-au dorit atat de mult cineva sa-l nenoroceasca pe viata.

Soferul care l-a distrus pe Sorin este cercetat in libertate si conduce in continuare masina pe drumurile publice, oricand putand ca situatia sa se repete si sa mai nenoroceasca si alti copii. Familia baiatului afirma ca soferul nu i-a mai cautat si nici nu s-a mai interesat in nici un fel de soarta lui Sorin. Le-a oferit in mai multe randuri sume de bani ( valoarea totala fiind de 600 de lei), insa cu toti banii din lume nu poti cumpara sanatatea unui copil pe care i-ai rapit-o intr-o secunda de neatentie. Venitul lunar al familiei este de aproximativ 1000 de lei. Peste 450 de lei ia Sorin pensie de handicap, incadrat in grad I, iar diferenta de bani este castigata de tatal lui.

Sorin ar dori ca Mos Craciun sa-l ajute sa fie sanatos si sa poata fi el cum a fost odata...inainte de producerea accidentului. Stie insa ca acest lucru nu este posibil. Asa ca, i-a cerut mosului ceva mai real, o masinuta decapotabila rosie si un robotel.

6316 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro