Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  36 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015De ce iubesc tinerii oraşul nostru... Mesaj pentru Bistriţa

18/08/2017 12:48:08 Ioana BRADEA  
O inedită instalaţie de artă contemporană va fi inaugurată mâine, în Pădurea Schullerwald, de la ora 18:00. Conceptul îi aparţine artistei Veronika Serovets, iar invitatul care va prezenta lucrarea colectivă este Alexandru Gavrilaş, managerul Compleului Muzeal Bistriţa-Năsăud.

Este vorba despre un proiect derulat de Asociaţia Grupul pentru Dezvoltare Personală şi Comunitară Bistriţa - cunoscută mai mult prin programul permanent Scenica.

Zeci de copii şi elevi ai şcolilor din oraş au încercat să răspundă provocării lansate de coordonatorul proiectului – Dora Baba care le-a pus la dispoziţie toate instrumentele şi materialele necesare pentru a răspunde la o întrebare pe cât de simplă, pe atât de incitantă: De ce iubiţi Bistriţa? 

Instalaţia de artă contemporană care va fi inaugurată mâine, sâmbătă, 19 august, de la ora 18:00 – în Pădurea Schullerwald.

Conceptul îi aparţine artistei Veronika Serovets, iar invitatul care va prezenta lucrarea colectivă este Alexandru Gavrilaş, managerul Compleului Muzeal Bistriţa-Năsăud.

"Cei care doresc să admire instalaţia noastră de artă contemporană trebuie să ştie că am amplasat-o într-un spaţiu aparte, de la scenă – pe un drum spre stânga, în Pădurea Schullerwald. Este o lucrare realizată cu sprijinul H.P. Kaysser SRL Bistriţa, fabrica de confecţii metalice unde a fost realizată întreaga construcţie, şi le  mulţumim din suflet celor de acolo pentru ajutor, şi cu sprijinul sponsorului Prosoft SRL. Proiectul este cofinanţat din bugetul local al Municipiului Bistriţa pe 2017...”, a explicat Dora Baba, preşedintele Asociaţiei Grupul pentru Dezvoltare Personală şi Comunitară Bistriţa.

2363 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro