Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  50 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Dacă tot o ai medie, măcar să ți-o vadă toți, dacă nu o folosești!

19/02/2018 15:06:01 BISTRIȚEL  
Să nu vă zboare gândul prea departe! Nu mai departe de Dealul Cocoș. Acolo unde schiază struțul. Sau... înstruțatu'. Că dacă tot și-a făcut pârtie de lungime medie (ce nu poate fi folosită mai mult de 4 zile pe an), măcar să vadă lumea că o are... Că altfel, nu se explică de ce noaptea nocturnele sunt aprinse și luminează minunăția...

S-a gândit cocoșu’ satului (a se citi „struțu' burgului european”), să facă el ce n-a mai făcut nimeni. Și după un hocus pocus de câteva milioane de euro și două mandate, a luat ființă „Pârtia Cocoș”. Denumire numa’ bună pentru cineva care s-a încăpățânat să demonstreze că ce spune el... ia ființă.

Nu mă înțelegeți greșit: e fain să schiezi aproape de casă, să cunoști pe toți de pe pârtie și să nu plătești cazare. Problema e că minunea a ținut doar trei zile. Pardon! 4!

S-a bucurat lumea și de cele 3 zile, pardon – 4 (în ciuda pietri-bolovanilor de pe pârtie), deși nu înțelegeau de ce nu puteau folosi pârtia, de lungime medie, și după lăsatul serii, atunci când tot omul știe că... seara e distracția. Mai ales că s-au investit bani în nocturnă...

Cele 3 zile, pardon - 4, au trecut și lumea nu s-a mai gândit la pârtie. Numai că „El Cocoș” a venit cu o propunere extraordinară pentru ca minunea lui, „născută” din atâta încăpățânare și din banul contribuabilului, să nu fie dată uitării: și a aprins nocturnele.

Probabil că ăsta fusese planul de la început. Sau... s-o fi gândit poate: „Dacă tot o are medie, măcar să o vadă toți, și dacă nu o folosește!

Ori asta ori a schiat cineva incognito azi-noapte și a uitat să stingă lumina.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Bistrițel asigură că orice asemănare cu vreun personaj real sau situație dintr-un anumit oraș este pur întâmplătoare sau... vă zboară gândul prea departe!

4086 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro