Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  106 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Dă calitate vieții practicând sportul recreativ!

19/09/2012 23:26:02 Augusta TINCA  
E un îndemn și numele unui proiect început în anul 2010, anul în care s-a desfăşurat prima ediţie. An de an proiectul uimește prin programele sportive adresate tuturor celor care doresc să-şi modeleze corpul, să-și îmbunatăţească funcţiile psiho-somatice şi să-și optimizeze potenţialul de resurse vitale atât de necesar unei vieţi sănătoase.

În acest an, denumirea programului a fost „New Look” şi a avut un număr 12 respondenţi care s-au luptat cu surplusul de kilograme. S-a început cu un total de 803 kg, iar la final au fost mai puțin cu 55 kg .
Instructorii Mirela – CardioGym Body Combat şi Virgil - CardioGym Tae Bo au fost cei care au susţinut echipa şi au stat alături de persoanele care prin muncă şi voinţă au reuşit să-şi modeleze corpul şi să devină adevărate modele pentru cei din jur.
Câteva dintre gândurile celor care au participat:

A.N.
“Ceea ce vedeti e rezultatul unei perioade de timp în care răbdarea și-a spus cuvântul. Am ajuns așa datorită voinței, dietei și sportului. Poza din mijloc e începutul unei provocari pentru mine. E începutul programului New Look, inițiat de Virgil R. Rus, împreună cu Mirela Riti (oameni deosebiți), la care am luat parte timp de 10 săptămâni, împreună cu un grup de fete minunate. Am fost monitorizate, susținute, încurajate. Poza din 03.09.2012 este rezultatul mult așteptat de mine, rezultat de care sunt foarte mândră.
În ceea ce mă privește, obiectivele programului New Look au fost îndeplinite: diminuarea țesutului adipos, tonifierea musculaturii și modelarea anumitor zone ''problemă”.

Este minunat să te simți bine în pielea ta!
Mulțumesc colegelor și îndrumatorilor.”

D.B.
“Ambiția, perseverența, răbdarea și reeducarea în privința alimentației și a combinațiilor permise m-au determinat să îmi doresc să îmi tonific corpul. Munca de echipă mi-a dat curajul să continui și am avut parte de sprijinul de care aveam nevoie atunci când spuneam că ”nu mai pot”. Îmbărbătarea primită de la fete și încrederea totală în cei doi antrenori profesioniști (Mirela și Virgil) m-au ajutat să mă controlez, să duc o viață echilibrată și să pun sportul pe primul loc. Combinația dintre sport și alimentația corectă au dat rezultatele mai mult decât dorite. Rolul celor doi antrenori a fost foarte important, au crezut în noi și au ales exercițiile și antrenamentele pe care le-au adaptat/pliat foarte bine pe grupul țintă, ceea ce m-a determinat să îmi cunosc corpul și reacțiile lui la exercițiile bine gândite și multiple. Eu cred că acum e momentul să spun FELICITĂRI MIRELA ȘI VIRGIL pentru încrederea acordată și mai ales pentru răbdarea pe care ați avut-o cu noi toate (chiar dacă uneori mai făceam mofturi și ne era greu). A MERITAT. MAI VREAU UN ASTFEL DE PROGRAM. MULTUMESC.”

 

M.M.
“Pe lângă toate ingredientele de care ai nevoie ca să reușești (voință, dorința, răbdare, motivare, ambiție, disciplină, etc), trebuie adăugate și cele mai importante (din punctul meu de vedere): munca în echipa și deadline-ul. Poți să reușești și de unul singur, însă e foarte probabil să abandonezi la cel mai mic obstacol (știm cu toții că tentaţii sunt la tot pasul). Apoi spui: de mâine.... Însă în echipă am avut o responsabilitate, trebuia să termin ce am început. Aveam nevoie de un impuls, iar programul New Look s-a potrivit ca o mănușă. Cred, nu sunt sigură, că dacă începeam de una singură, la un moment dat aș fi renunțat și nu aveam rezultatele care le am astăzi). Vă mulțumesc că pentru o vreme v-ați „pierdut timpul” alături de mine. Îmi doresc să particip și la următorul program chiar dacă până atunci o să-mi ating propriul target”

 

P.O.
“Pentru mine acest program a însemnat trezirea la realitate.... acea cruntă realitate cu care nu vrem să ne confruntăm decât când e foarte târziu. În momentul în care am auzit de începerea programului, m-am inscris cu foarte mult entuziasm. Însă, nu am știut ce va urma.... la început totul pare ușor (5 antrenamente pe săptămână și grija cu ce ai voie si ce nu ai voie să mănânci). Antrenamente, atât cele în aer liber, cât și cele din sală au fost atât distractive, cât și eficiente. Ce mi-a placut cel mai mult la acest program, a fost faptul că ne-am susținut una pe cealaltă de la început. Nu uit discuțiile de pe hol și de pe stadion depre ce mănâncă fiecare în parte. Ideea cu jurnalul alimentar a fost una foarte bună. Lupta mea nu se termină odată cu încheierea acestui program și sunt de părere că este o luptă continuă, chiar și după ce o să îmi ating targhet-ul. Sunt așa de multe amintiri frumoase rămase după acest program care probabil acum nu îmi vin în minte, însă tot ce pot să spun este un sincer MULȚUMESC întregii echipe minunate, Mirelei și lui Virgil. Și sunt sigură că și următorul program va avea la fel de mult succes ca și acesta care a luat sfârșit. Dar până atunci ne vedem la sală cu mult entuziasm și energie pozitivă.”

P.L.
“Încă de la începutul programului “New Look” am fost foarte entuziasmată. Aveam nevoie de ceva în plus pentru a obține rezultatele mult dorite. Chiar dacă practicăm de 3 ori pe săptămână sport, aveam o alimentație haotică, greșită și acest lucru mă împiedică să ajung la greutatea pe care mi-o doream.
La sfatul Mirelei am început și eu să țin un “jurnal zilnic al alimentației”, un lucru ce mi s-a parut mai greu la început, datorită programului încărcat, dar un lucru atât de necesar care mi-a deschis ochii și astfel mi-am dat seama câte prostii mâncam înainte care nu erau de nici un folos organismului meu. Am învățat ce, când și cât să mănânc!!!
După ce am renunțat la toate “prostiile” pe care le mâncam înainte (dulciuri, chips-uri, covrigi…etc.), am observat o schimbare majoră. Am început să slăbesc și corpul mi s-a tonifiat tot mai mult. Pe lângă faptul că am învățat și am înțeles cât de importantă este o alimentație sănătoasă, am descoperit multe exerciții pe cât de distractive pe atât de eficiente și care stau la dispoziția oricui, important este să avem voință. Cu siguranță nu o să uit “scările de pe stadion” și febra musculară pe care o resimțeam a doua zi!!!
Pentru toate aceste lucruri trebuie să le mulțumesc în primul rând celor doi instructori: Mirela Riti și Virgil Rus, fără de care nu aș fi reușit să-mi ating target-ul. Ei s-au ocupat de noi și le mulțumesc pentru dedicarea, implicarea și răbdarea de care au dat dovadă, pentru sfaturile și încurajările pe care ni le-au oferit. Bineînțeles că nu am cum să uit și de colegele mele “de suferință” (glumesc) și discuțiile pe care le aveam cu privire la alimentație, ne motivăm reciproc să continuăm chiar și atunci când simțeam că nu mai putem. Trebuie să le felicit pentru rezultatele obținute,pentru ambiția și voința lor.
Sunt foarte mulțumită de programul “New Look” având în vedere faptul că am ajuns la rezultatele pe care mi le-am dorit de mult, singură nu aș fi reușit!!! Cu siguranță aș mai participa!!”

D. S.
„Sincer! A fost multă muncă şi va fi în continuare, deoarece trebuie să nu ne oprim aici. Fără sprijinul celor doi (Mirela şi Virgil) nu am fi reușit. Vă mulţumim că ne-aţi fost alături cu sfaturi, vorbe bune, dar mai ales cu încurajări.”

M.B.
„Sportul pentru mine este foarte important și nu-mi imaginez viața fără sport. Sportul înseamnă sănătate, frumusețe, grație și forță. Sportul e sacrificiu, dar un sacrificiu care merită şi este îndreptat spre obţinerea unui câștig. Sportul te face să fii mereu activ, mereu pregătit, te face să te simți puternic şi sigur pe tine.
Vă recomand să faceți sport, mișcați-vă și încurajaţi copiii de mici, să-i educați pentru asta, este un mare ajutor în educația, disciplina, dar mai ales pentru sănătatea lor.”


F.Z.
„Când m-am inscris în programul NEW LOOK, am facut-o cu multă încredere, știind că vom avea doi îndrumători prețioși, instructorii MIRELA și VIRGIL . A fost destul de greu pentru mine să ţin pasul cu fetele mai tinere și cu "greutate " mai mică decât a measmile, dar am reușit ! Când eram cu moralul la pământ din cauza stagnării la cântar, Mirela a fost întotdeauna ACOLO ...PREZENTĂ... cu un sfat și o încurajare! Fetele din grup au fost grozave și ele. Ne-am consultat în privința alimentației corecte, am reușit să aplicăm ce ne-au învățat instructorii noştri şi chiar am ieșit la alergat doar noi fetele!!! Mă bucur foarte mult că am participat la acest program, iar dacă se va repeta voi spune din nou "PREZENT !" Mii de mulțumiri MIRELA și VIRGIL !!!”

Iată doar câteva dintre gândurile celor care au participat şi care, după cum se poate vedea şi în pozele de mai jos, au reuşit.

Mai multe detalii puteţi afla accesând următoarele adrese:
http://www.bodycombat.ro/page/eveniment7.html
https://www.facebook.com/cardiogym.bistrita
http://www.youtube.com/watch?v=goZ4rNiaefg&feature=youtube_gdata_player

4722 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro