Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  20 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Cupa Roza Vânturilor la orientare pe 24 mai, în Pădurea Schullerwald

21/05/2017 11:44:08 Ioana BRADEA  
Clubul Sportiv NORD TEAM Orienteering Bistriţa îi aşteaptă pe toţi bistriţenii îndrăgostiţi de mişcarea în natură la o porţie de distracţie şi sport în aer liber. Cei care vor să practice acest sport minunat în care forţa fizică şi mintea fac un traseu comun - sunt invitaţi la Cupa Roza Vânturilor la Orientare, în Pădurea Schullerwald!

Clubul Sportiv NORD TEAM Orienteering Bistriţa, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Bistriţa-Năsăud vă invită în 24 mai 2017, începând cu orele 15:30 să participaţi în număr nelimitat la Cupa Roza Vânturilor la orientare.

Acest eveniment este dedicat Zilei Mondiale a Orientării, fiind sărbătorit în întreaga lume, în peste 10.000 de locaţii.

La Bistriţa, concursul va avea loc în Pădurea Schullerwald şi se adresează tuturor vârstelor, feminin şi masculin, pe următoarele categorii de vârstă:

  • 5 – 10 ani, cu însoţitor tip family (masculin şi feminin)
  • 11 – 14 ani (masculin şi feminin)
  • 15 – 20 ani (masculin şi feminin)
  • 21 – 35 ani (masculin şi feminin)
  • 36 – 45 ani (masculin şi feminin)
  • 46 – 55 ani (masculin şi feminin)
  • 55 + (masculin şi feminin)

Traseele se întind pe 1 şi 2,5 kilometri, în funcţie de categoria de vârstă, excepţie făcând categoria 21 – 35 ani unde traseul este de 4,8 kilometri.

Câştigătorii din fiecare categorie vor primi cupe, organizatorii oferind diplome pentru cei care se clasează pe locurile 2 şi 3, precum şi diverse premii în obiecte. La categoria fete şi băieţi (5-10 ani cu însoţitor) vor fi premiaţi toţi copiii cu diplome şi dulciuri, iar traseele sunt simple şi se desfăşoară pe aleile din Pădurea Parc Schullerwald.

Taxa de participare este de 5 lei pentru categoriile 11-20 ani şi 10 lei pentru categoriile 21-55+ . Copiii de 5-10 ani cu însoţitor sunt scutiţi de taxă, iar înscrierile se pot face la telefon 0742.022.823.

Orientarea „Sportul Pădurilor” vă aşteaptă pe toţi cei care îndrăgiţi mişcarea în natură să-i descoperiţi tainele şi să practicaţi acest sport minunat în care forţa fizică şi mintea fac un traseu comun.

Foto Nord Team Orientare Bistriţa

3892 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro