Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  71 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Cum s-a chinuit un preot să achite o datorie de 18 bani, la APIA. Datoria era o penalizare la penalizare

08/03/2018 15:07:47 Bianca SARA  
Deși pare greu de crezut, un preot din județ este „amenințat” de APIA cu executarea silită pentru o datorie de 18 bani. Între timp, slujitorul Domnului a achitat datoria, nu fără a fi scutit de bătăi de cap...

Gavrilă Tudor Zinveliu este preot în satul Bichigiu din anul 2014. De ani buni, acesta se ocupă și cu agricultura, deținând și livezi de meri, dar și un solariu. Pentru acestea, părintele încasează subvenție de la APIA.

În data de 16 februarie, preotul a primit o scrisoare de la APIA care îl înștiința că are de plătit o datorie de 18 bani. Suma ar reprezenta o penalizare de întârziere la... penalizare.

Mai pe românește, preotul a fost penalizat pentru subvenția aferentă pentru anul 2016, pentru că nu ar fi respectat niște condiții cu privire la culturile ce trebuie cultivate pentru a primi ajutorul în cauză.

Penalizarea s-a ridicat la 400 de lei, sumă pe care preotul a plătit-o la mijlocul anului trecut. La început de 2018, acesta află că a plătit cu întârziere penalizarea respectivă și că este penalizat cu încă 18 bani pentru asta.

Mai mult, scrisoarea care cu siguranță a avut costuri mai mari decât datoria respectivă, vine și cu un mesaj „amenințător”:  „Dacă nu veți achita sumele menționate, dosarul dvs. va fi transmis către organele de executare silită competente”.

L-a salvat Internet Banking-ul

Conștiincios, preotul a mers la Trezoreria Bistrița pentru a-și achita ireala datorie. Acolo, surpriză, află că nu poate plăti aici, decât la Trezoreria din București. Funcționarii de la Bistrița îi recomandă să trimită o scrisoare recomandată Trezoreriei București, cu cei 18 bani în plic.

În cele din urmă, preotul a fost „salvat” de Internet Banking, cu ajutorul căruia a reușit să transfere suma în conturile statului.

 „Puteau foarte bine să îmi tragă din cont, pentru că aveam bani în cont. Era și mai ieftin, nu trebuiau să trimită scrisoare de la București. N-am putut nici măcar să plătesc la noi la Trezorerie, mi-au spus să trimit în București, cu mandat poștal. Într-un final am rezolvat, am reușit să transfer suma prin Internet Banking”, spune părintele.

4948 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro