Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  55 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Cum dai jos grasimea in cateva minute

05/09/2012 14:01:21  
Fiecare dintre noi doreste sa piarda din greutate, in orice fel am arata, potrivit descoperirilor facute in urma mai multor studii internationale asupra psihicului femeilor.

Tocmai de aceea, cei de la Prevention.com anunta ca, pe langa dietele minunte pentru slabit, exista mici trucuri care sa ne ajute sa scapam de grasime in mai putin de 60 de secunde.

Aceste trucuru insa nu dau rezultate decat daca sunt repetate zilnic, ajungand sa devina adevarate obiceiuri pe care sa le urmam pentru a slabi. Totodata, rezultatele se vad in timp, nefiind vorba de trucuri care isi pierd eficienta odata ce nu mai sunt facute de femei.

TRUCURI PENTRU SLABIT:

Misca-te cand vorbesti

In timp ce vorbesti cu cineva, ai ocazia de a arde calorii foarte repede avand in vedere ca organismul tau se va concentra la doua lucruri odata. asadar, daca petreci timp mult la mobil, poti intinde rufe, caz in care vei arde 68 de calorii in 30 de minute sau poti aseza masa de pranz, caz in care vei arde in jur de 85 de kalorii in 30 de minute. Daca uzi florile in timp ce vorbesti la telefon, poti arde si 102 calorii in jumatate de ora.

Bea ceai verde inainte de plimbari

Ceaiul verde contine mai multa cafeina decat cafeaua. Iar cafeina are rol de a elibera acizii grasi si de a-i face mai usor de eliminat. Astfel, consumul moderat de ceai verde combinat cu plimbari scurte de cate 15 minute te va ajuta sa pierzi in jur de 200 de calorii la fiecare sfert de ora.

Consuma seminte de in la fiecare masa

Semintele de in consumate inainte de fiecare masa asigura o eliminare mai rapida a grasimilor. Ba mai mult, fiind foarte bogate in fibre, consumate pe stomacul gol dimineata ajuta la arderea a cel putin 300 de calorii in prima jumatate a zilei, pana in ora 12, indiferent ce a-ti manca.

10 flotari zilnic

Flotarile sunt cele mai solicitante exercitii pe care poti sa le faci acasa. Un set de 10 flotari facut in fiecare dimineata dupa micul dejun va provoca un metabolism aproape de doua ori mai rapid. Astfel vei elimina aproximativ 5 calorii la fiecare minut, in primele doua ore. Dupa aceea insa, se instaleaza senzatia de foame. Este indicat sa consumi in acest caz, seminte de in.

Bea apa

Daca esti obisnuita sa mananci foarte des, elimina din gustari. Incearca pe cat posibil sa ai maxim trei mese pe zi iar intr ele consuma multa apa. Apa iti va da energia necesara si va grabi metabolismul la maxim. Vei reusi sa arzi in jur de 300 de calorii zilnic in acest mod.

Citeste si: http://www.lyla.ro/diete/cum-dai-jos-grasimea-in-cateva-minute/

6828 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro