Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  13 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015CUCU-BAU...! Artă și aventură în natură...

22/06/2016 13:22:28 Ioana BRADEA  
La poalele Munților Rodnei, într-un spaţiu de cazare deosebit, o curte generoasă și pădurea aproape, mâncare „ca la bunica acasă”, preparată din produse naturale într-o bucătărie dotată la standarde europene şi multă artă, distracţie, jocuri creative şi plimbări în natură. Este ceea ce vă propune SCENICA pentru vara aceasta:

Dacă vreţi să vă trimiteţi copiii într-o tabără inedită – aveţi toate şansele acum, pentru că Scenica vă face un program de vis – într-o tabără deosebită, pentru copii care s-ar putea apropia de natură şi de artă departe de lumea dezlănţuită a oraşului încins.

O primă serie de 23 de copii (cu vârste cuprinse între 7-12 ani) ar putea opta pentru perioada 18-24 iulie şi au la dispoziţie câteva zile de înscriere (22 iunie – 30 iunie), iar următoarea serie poate participa în tabără în perioada 26 iulie – 1 august, aici perioada de înscriere fiind 22 iunie – 10 iulie.

Unde: Pensiunea Someșană este situată în Valea Mare (comuna Șanț, BN), aproape de Munții Rodnei, oferind spații de cazare deosebite (2-3 locuri în cameră, cu baie proprie), sală de mese, o curte generoasă și pădurea aproape.

Mâncare: „ca la bunica”, preparată din produse naturale, de către personal specializat, în bucătăria dotată la standarde europene.

Drumeţii: trasee: Valea Măriilor și Lacul Lala, împreună cu gazda noastră, care ne va însoți, în calitate de ghid.

Program: fiecare zi este gândită pornind de la o temă ce ține de dezvoltarea personală a copiilor:

ZIUA 1 – (AUTO)CUNOAȘTEREA (cazare, reguli personale și de grup, jocuri de socializare, jocuri de rol, storytelling - povestea proprie, deschiderea jurnalului de tabără)

ZIUA 2 – VALORI/PRINCIPII/REGULI (drumeție, orientare turistică, jocuri, concursuri, album foto - plante de munte)

ZIUA 3 – ECHIPA (jocuri de echipă, concursuri, proiecție filme și animație, exerciții de teatru - carnaval cu costume și decor confecționat din materiale naturale)

ZIUA 4 – EMOȚIILE (exerciții, jocuri, povești terapeutice pe bază de desen, exerciții teatru, confecționare sperietori și zmee)

ZIUA 5 – COMUNICARE (improvizație teatru, jocuri, pictură, proiecție de filme și animație)

ZIUA 6 – ÎNCREDEREA ÎN SINE (drumeție, ajutor la prepararea mâncării, jocuri, prezentare publică a poveștii proprii ilustrată, foc de tabără)

ZIUA 7 – PLANURI DE VIITOR (prezentare jurnal de tabără, agendă cu noii prieteni).

Pentru înscrieri și informații suplimentare (regulament înscriere, meniu, program zilnic, echipament) – telefon 0731.838.603 (Dora Baba), mail: dora_baba@yahoo.com.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro