Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  43 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Cu bani de la Guvern, drumurile comunale de la Budacu de Jos au intrat în asfaltare!

10/07/2013 10:46:02 Iulia STUPINEAN  
Drumurile comunale de la Budacu de Jos au intrat în asfaltare în această perioadă printr-un program național al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice! Cu cei 400.000 de lei alocați au fost asfaltați 580 de metri din DC 7 B Simionești și 514 metri din drumul comunal ce străbate satul Jelna.

În luna aprilie a acestui an, a fost aprobată și publicată în Monitorul Oficial, Ordonanța de Urgență a Guvernului Nr. 28/2013, privind Programul național de dezvoltare locală coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Programul prevede reabilitarea, modernizarea şi/sau asfaltarea drumurilor de interes judeţean și local, alimentarea cu apă, canalizarea şi epurarea apelor uzate la sate, precum şi în unităţile administrativ-teritoriale cu resurse turistice.

Printre comunele care au beneficiat de alocări în baza acestei Ordonanțe se numără și Budacu de Jos din județul Bistrița-Năsăud. Potrivit primarului Florin Simionca, suma primită de la Guvern a fost de 400.000 de lei, din care 200.000 de lei pentru DC 7 B Simionești iar ceilalți 200.000 de lei pentru drumul comunal din Jelna.

“Cu acești bani am reușit să asfaltăm 580 de metri din Drumul Comunal 7 B Simionești din totalul de 1,8 km și 514 metri din drumul ce trăbate jatul Jelna. Doar pentru atât ne-au ajuns banii. Acum rămâne să așteptăm să mai primim și alte sume ca să putem continua lucrările de asfaltare”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Budacu de Jos, Florin Simionca.

Conform aceleiași Ordonanțe de Guvern Nr.28/2013, repartizarea sumelor din Programul național de dezvoltare locală se face pe baza criteriilor de alocare care au în vedere: ponderea obiectivelor de investiții aflate în derulare pe fiecare județ, date demografice și administrativ-teritoriale și capacitatea financiara a beneficiarilor.

6105 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro