Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  43 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Cronicuta zilei: Oltean e virgin. Si marmota uite asa impaturea ciocolata...

03/02/2012 15:09:18 Claudia ANDRON  
Ioan Oltean declara astazi ca nu este incantat de relatia putere-opozitie din Consiliul Judetean. Ce sa vezi... Atat de inocent, de pur, nu m-as fi gandit... Parca l-as crede daca nu as sti ca in judet nu misca nimic fara voia lui El Lider Maximo.

"Nu sunt foarte incantat de relatiile de la Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud dintre putere si opozitie. Aceste atitudini nu sunt tocmai bune si potrivite. Este nedrept comportamentul unora. Demagogia nu ajuta la nimic. Am sa-i cer presedintelui Liviu Rusu si consilierilor judeteni din partea PD-L sa fie ei mai cumpatati" , spunea astazi Ioan Oltean in conferinta de presa.
Domnu' Oltean, chiar asa? Nu sunteti de acord? Cine e demagog aici? De ce ar trebui sa va credem? Sunteti cel care conduce tot ce misca in PDL BN si cu influenta incontestabila chiar in PDL, dar spuneti ca nu va place ceea ce iese de sub conducerea dvs. Si aveti pretentia sa va credem si sa nu luam ca o insulta ceea ce spuneti.

Sedintele de Consiliu Judetean sunt o jena. Chiar nu se poate ca bugetul unui judet sa nu fie dezbatut pe comisii, nu se poate sa nu fie discutate pe larg alocarile bugetare. De ce nu ati spus asta, ca nu a fost corect cum s-a adoptat bugetul, fara discutii chiar si fara rost (avand in vedere majoritatea confortabila a PDL in CJ)?

Nu vreau sa dezabat aici corectitudinea impartirii bugetare. Nu ma intereseaza acum. Consider insa ca este grav afectat exercitiul democratic. Chiar nu te poti comporta ca pe o feuda intr-o institutie publica de o asemenea importanta. Iar dumneavoastra, de dragul declaratiilor, spuneti ca nu va place ceea ce se intampla. Modul in care se desfasoara sedintele de CJ nu este o noutate. Asa se tin de trei ani. De ce va supara acum? De ce n-ati luat atitudine pana acum?

Exercitiul democratic si politic poate fi chiar frumos. Se dezbate, sunt pozitii pro si contra, iar la sfarsit se voteaza. Aveti majoritate. La ce va trebuie circul? De ce toate sedintele trebuie sa fie in forta?

Pe mine, ca si cetatean al acestui judet, ma deranjeaza sa citesc in fiecare luna despre circul din Consiliul Judetean. De ani de zile nicio sedinta fara circ si fara sa aratati cine sunteti si sa va demonstrati puterea cu pumnul in gura. Aveti puterea, dar nu stiti s-o folositi. Parerea mea. Nu comunicati, impuneti. Vremurile s-au schimbat, vrem democratie, chiar si mimata.
Chiar nu cred ca Liviu Rusu si, daca nu el, ceilalti consilieri PD-L, nu va asculta. E prea mult sa-mi cereti sa cred asa ceva.

De ce in Consiliul Local Bistrita sunt dezbateri ore in sir, se discuta pro si contra, se mai arunca o vorba de la putere catre opozitie, dar exercitiul democratic exista. Va vine sa credeti ca aici chiar sunt situatii in care toti consilierii voteaza "pentru"? Ce s-ar intampla si cam cat de tare ati striga daca Ovidiu Cretu ar face ceea ce face Liviu Rusu in Consiliul Judetean? La fel de tare ca acum cativa ani cand reclamati impartirea dupa analiza pe comisii si PRIN VOT a bugetului de catre Marinescu?

Ca si cetatean si ziarist m-am cam saturat de circ si de minciuni rostite frumos, cu ochii umezi, blanzi si buni.


5311 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro