Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  33 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Cristian Florian: Cu dragostea si respectul fata de oameni te nasti!

04/12/2012 10:53:33  
Cristian Florian, candidatul Alianţei România Dreaptă pentru Colegiul 2 Senat, a continuat la sfârşit de săptămână seria întâlnirilor cu cetăţenii localităţilor Nepos, Rodna, Ilva Mică, Sanţ şi Maieru, întâlniri în cursul cărora şi-a prezentat realizările şi proiectele.

Spre deosebire de alţi candidaţi, care merg în zonă “pentru a identifica problemelor cetăţenilor”, Cristian Florian le cunoaşte foarte bine. Timp de 3 ani şi jumătate, cât timp a fost prefect, a străbătut judeţul în lung şi-n lat, aşadar îi asigură pe cetăteni că va continua ceea ce a început, adică să fie alături de oameni şi de problemele lor.

În fapt, vrea să facă ceea ce a făcut de mic: să muncească. Ii place să ducă la bun sfârşit lucrul început şi doreşte să devină reprezentantul cetătenilor în Senatul României deoarece are soluţii la multe dintre problemele comunităţii. În plus, are un atu: s-a născut cu dragostea şi respectul faţă de oameni.

“Oamenii mă primesc cu speranţă şi cu inima deschisă având în vedere faptul că nu vin să promit, ci îmi propun să continuu ceea ce am realizat împreună cu toţi primarii, indiferent de culoarea politică, pentru binele acestui judeţ. Este plăcut să lucrezi pentru oameni iar dacă acţiunile tale vin din inimă, este cu atât mai bine! Am făcut tot posibilul pentru ca fiecare primar să depună şi să implementeze cel puţin un proiect pe fonduri europene. Iar dacă astăzi sunt atât de multe şantiere în judeţul nostru, este şi meritul eforturilor depuse de toţi factorii implicaţi şi susţinuţi de către noi. Totodată, ceea ce un cetăţean trebuie să ştie este faptul că un parlamentar nu asfaltează străzi. Dar stă în putinţa parlamentarului să contribuie la simplificarea legislaţiei în vederea accesării facile a fondurilor europene, a creării de avantaje pentru atragerea investitorilor sau a valorificării potenţialului turistic al zonei. Pentru că toate acestea înseamnă investiţii. Iar dacă vorbim despre investiţii, vorbim despre locuri de muncă. Importanţa creării locurilor de muncă este crucială pentru dezvoltarea şi renaşterea judeţului nostru”- susţine candidatul ARD, Cristian Florian.

Biroul de presă al ARD

2301 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro