Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  18 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Crețu îl scoate din noroi pe președinte și așterne asfalt fin spre vila lui Radu Moldovan

24/01/2014 13:34:23 Cosmin BOTEZAT  
Într-o conferință de presă, Ovidiu Crețu a prezentat prioritățile investițiilor pe 2014. Primarul Bistriței a prins la capitolul modernizări, strada Ulmului, celebră pentru bastionul cu steag la poartă și gard de revistă: vila președintelui CJ, Radu Moldovan!

Primarul Ovidiu Crețu a anunțat o investiție STRATEGICĂ pe 2014: asfaltarea străzii președintelui CJ, Radu Moldovan! Modernizarea străzii Ulmului este una din prioritățile Primăriei Bistrița.

Practic, Ovidiu Crețu îi face un favor președintelui PSD și îi modernizează drumul spre vilă, mai ales că șeful PSD a alocat din bugetul județului un milion de lei către bugetul local.

Se pare că cei doi îngroapă securea războiului, provocat de promovarea Doinei Pană pentru funcția de deputat de Bistrița, în locul lui Costică Rus, cel care a fost favoritul lui Crețu. De-altfel, acesta a fost motivul pentru care Crețu a demisionat din funcțiile de conducere ale PSD și evită constant afișarea în public alături de Moldovan.

Strada Ulmului este situată în zona Pensiunii Morariu, pe Valea Rusului. Acolo deține teren și Cristian Parasca, adjunctul de la Finanțe, dar și alți șefi din instituțiile publice. Zona a devenit de interes imediat ce Radu Moldovan a început construcția vilei sale.

Cum un lider politic important al județului onora zona, acesta a fost un semnal clar pentru alți investitori că în curând întreaga zonă va fi modernizată și era doar o chestiune de timp până când Primăria Bistrița asfalta acel sector de drum.

Celelalte străzi care vor fi asfaltate în acest an sunt următoarele: str. Compozitorilor, str. Mateiu Eminescu, str. Vasile Petri, str. Valea Rusului, str. Viile cu Pomi, str. Busuiocului - legătura între str.Tărpiului cu Subcetate, str. I. Hossu, str. T. Brediceanu, sec. 9 Viişoara , str. Av. M. Berbecariu și Castelanului. Investiția este estimată la 8 milioane de lei.

De menționat că strada Ulmului apare de nicăieri în planul de asfaltare a străzilor din Bistrița după ce în urmă cu un an NU figura în planul de modernizare. Încă din primul mandat, Crețu a comandat un studiu tehnic pentru 27 de străzi din municipiu, aflate în zonele rezidenţiale.

Licitaţia a fost câştigată de SC TEHNOVIAL INGINERIE SRL, o firmă din Bucureşti, care a întocmit documentaţiile în schimbul a 165.000 de lei. Proiectul “Amenajare străzi în zonele noi de locuinţe din municipiul Bistriţa” inițiat în 2011, cuprinde un număr de 27 străzi şi anume: str. Grigore Moisil, str. Aviator Berbecariu, str. Miron Cristea, str. Viile cu Pomi, str. Remus Cristian Bucur, str. Labirintului zona Viişoara: str. Armoniei, str. Dinu Lipati, str. Gheorghe Dima, str. Valea Sigmirului, Aleea Răsăritului, Aleea Orizontului, Aleea Trifoiului, str. Tudor Jarda, str. Sergiu Celibidacheş zona Subcetate, str. Drumul Dumitrei Vechi, str. Bradului, str. Caisului, str. Castelanului, str. Vasile Lucaciu, str. Nucului, str. Bastionului, str. Huniazilor, str. Poieniiş, str. Cocorului, str. Valea Căstăilor, str. Secundară 8 Ghinda.

Dintre acestea doar o parte au fost asfaltate în ultimii trei ani. Între timp, există străzi care deși NU se regăsesc în listă au fost trecute la priorități și băgate în față la asfaltare.

Desigur, sunt străzi de importanță majoră, cum este cea a președintelui CJ, care eclipsează alte zone de dezvoltare, prin simplul fapt că e locuită de nume cu greutate ale orașului.

De altfel, străzile cu directori din primărie par a fi prioritare pentru administrația Crețu, având în vedere că o serie de funcționari publici cu funcții de conducere beneficiază de asfaltări cu prioritate.

Nici strada pe care stă n-a uitat-o primarul, fiind o investiție strategică a mandatului trecut, asfaltul fin așezându-se în primii ani de când era la cârma Primăriei Bistrița.

6684 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro