Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  44 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015COOLturali, încă din prima zi de școală!

12/01/2018 09:11:28 Ioana BRADEA  
Colegiul Național „Andrei Mureșanu” va celebra luni prima zi de școală – 15 ianuarie – Ziua Culturii Naționale și totodată ziua de naștere a lui Mihai Eminescu, printr-o serie de evenimente inedite. Despre ce este vorba:

Chiar dacă va fi luni, chiar dacă va fi prima zi de școală, la Colegiul „Andrei Mureșanu” toată lume va citi cu drag. Debutează astfel un proiect educațional pilot intitulat „UIMEȘTE(-TE)! CITEȘTE!”.

Acesta constă într-o jumătate de oră de lectură, în intervalul orar 11:30 – 12:00, iar profesorii coordonatori care au inițiat acest proiect și-au propus să-i convingă pe elevi și să-i facă să conștientizeze cât este de valoasă și de importantă cartea în desăvârşirea unei personalităţi.

În proiect va fi antrenat întregul personal al școlii, marcându-se astfel Ziua Culturii Naționale, și, în avans, Ziua Internațională a Cititului Împreună care se sărbătorește pe 16 februarie.

Inițiatorul proiectului este profesorul Irina Vlas, colaboratori fiind profesoara Venera Roth-Gross și consilierul educativ Nicoleta Butuza.

Un alt proiect educațional care se întâmplă tot luni, în prima zi de școală, la Colegiul „Andrei Mureșanu” se intitulează „Vrem să fim COOLturali!” – Memento EMINESCU și va fi realizat în parteneriat cu Biblioteca Județeană „George Coșbuc”.

Evenimentul va avea loc la ora 12:00 în Mediateca bibliotecii județene, fiind coordonat de prof. Aurelia Hîruța și Monica Strungar, precum și de bibliotecara Rodica Bădăluță, cu sprijinul profesoarelor Ionela-Silvia Nușfelean și Karina Ciuruș. Invitatul special al momentului este scriitorul Olimpiu Nușfelean.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro