Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  35 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Contestații electorale...criminale! Partida Romilor a „ucis” limba română. Și logica...

09/06/2016 17:24:56 Raluca NECHITI  
La birourile electorale s-au primit mai multe contestații din partea mai multor formațiuni politice nemulțumite de rezultatul alegerilor. S-au primit chiar și contestații din partea unor personaje care nici măcar nu au participat la alegeri, dar le-au contestat. AFLĂ ce inepții au mai reclamat contestatarii alegerilor:

La Biroul Electoral Județean și la cele locale au ajuns mai multe sesizări, formațiunile politice și nu numai, contestând rezultatele în mai multe circumscripții din județ.

Prima sesizare a venit de la PNL care, inițial, a solicitat anularea alegerilor în comuna Telciu și renumărarea voturilor în Șieu Odorhei și în orașul Sîngeorz-Băi - pentru Consiliul Local.

Pentru că solicitările de renumărare a voturilor la Șieu Odorhei și în Sîngeorz-Băi ar fi ajuns la judecata birourilor electorale de circumscripție locală, PNL a încercat să forțeze nota și le-a transmis Biroului Electoral Central, solicitând anularea alegerilor în toate cele trei circumscripții, o decizie legată de contestația PNL BN urmând să vină zilele viitoare.

La nivel local au rămas de soluționat o serie de plângeri făcute de UNPR, care a depus cinci sesizări prin care solicitau renumărarea voturilor în comunele Dumitra, Mărișelu, Șieu Măgheruș, Tiha Bârgăului și în orașul Năsăud, contestații respinse în totalitate.

Cei de la UDMR au solicitat și ei renumararea voturilor în Șintereag, și, deși au vrut să conteste alegerile și în comuna Lechința, reprezentantul partidului nu a mai ajuns în timp util cu sesizarea la biroul electoral.

Nici la nivel județean cei care au formulat plângeri prin care contestau rezultatul alegerilor nu au avut vreo șansă de câștig, la biroul electoral fiind înregistrate două sesizări din partea romilor, prin care se solicita pe de-o parte analiza mandatelor din întreg județul, deoarece au ajuns la urechile celor de la Partida Romilor o serie de probleme.

În solicitarea ajunsă la Birou Electoral Județean din partea Partidei Romilor se arată că „am primit o serie de sesizări cu privire la repartizarea mandatelor de consilieri locali. Ceea ce vă adresăm soluționarea acestei sesizări... Ce ar trebui să înțeleagă cei de la BEJ din această reclamație - greu de spus. Dar, se poate și mai rău! O altă sesizare a venit la BEJ din partea unui „viitor consilier europarlamentar”, Racoți Romeo, care a sesizat Biroul Electoral că PSD-ul ar fi plătit oameni din biroul electoral din Lechința și Vermeș să nu iasă nu Romeo primar și consilierului lui”.

Nici una dintre cele două sesizări ajunse la BEJ nu are nici o șansă de a fi admisă deoarece legea prevede că pot depune contestații doar cei care participă la alegeri, ori nu este cazul celor două formațiuni politice ale romilor. 

6870 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro