Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  40 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Comuna Maieru va fi protejată de inundații!

08/07/2014 11:42:44 Iulia STUPINEAN  
Cu o investiție de 1,5 milioane de euro, comuna Maieru va fi protejată de posibilele inundații provocate în urma ploilor frecvente. Lucrările de amenajare și consolidare vizează 7 pâraie necadastrate din localitățile Anieș și Maieru.

În toamna acestui an, la Maieru vor începe lucrările de protecție împotriva inundațiilor. Investiția în valoare de 1,5 milioane de euro se derulează printr-un proiect accesat de administrația locală de aici pe Submăsura 125 e - lucrări de refacere şi modernizare a infrastructurii de prevenire şi de protecţie împotriva inundaţiilor.

Potrivit primarului Vasile Dumitru, în baza acestui proiect vor fi consolidate și amenajate cursurile de apă pe patru pâraie aflate pe teritoriul localității Maieru și altele trei situate în Anieș.

„Comuna noastră avea mare nevoie de o astfel de investiție. Realizarea lucrărilor de consolidare și amenajare a cursurilor de apă se impune mai ales în localitatea Maieru, unde avem 4 pâraie necadastrate care, de fiecare dată când plouă și sunt ruperi de nori, produc inundații între case punând în pericol gospodăriile oamenilor. Obligatoriu trebuie să luăm măsuri de protecție”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Maieru, Vasile Dumitru.

Proiectarea și execuția lucrărilor de amenajare a celor 7 pâraie necadastrate de pe teritoriul administrativ al comunei Maieru este asigurată de societatea M.I.S. Grup SRL din Anieș. Investița se va încheia în toamna anului viitor.

4974 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro