Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  43 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Comuna Feldru va avea un centru after-school!

04/06/2014 12:36:32 Iulia STUPINEAN  
Părinții din comuna Feldru cu un program de lucru încărcat își vor putea lăsa copiii la centrul after-school care va fi amenjat în comună începând din toamna acestui an. Investiția în valoare de 300.000 de euro se derulează printr-un proiect depus pe Grupul de Acțiune Locală „Țara Năsăudului”.

La finele lunii mai, administrația locală a comunei Feldru a semnat notificarea privind aprobarea contractului de finanțare pentru realizarea unui centru after-school, prin intermediul proiectului depus pe Grupul de Acțiune Locală (GAL) „Țara Năsăudului”. Investiția ajunge la 300.000 de euro, sumă din care 200.000 de euro sunt bani primiți de la Uniunea Europeană iar 100.000 de euro este cofinanțare de bugetul local al comunei Feldru.

Potrivit primarului Grigore Țiolan, în perioada următoare se va desfășura procedura de achiziție publică, urmând ca lucrările să înceapă în toamna acestui an. Centrul after-school va fi amenajat prin reabiltarea clădirii Căminului Cultural din Feldru și va dispune de 50 de locuri. Personalul care va activa aici va fi stabilit în baza contractelor de colaborare ce vor fi încheiate cu o parte a cadrelor didactice de la Școala Generală din Feldru.

„Realizarea unui astfel de centru after-school se impune la Feldru cu atât mai mult cu cât avem suficiente familii în care părinții cu copii mici lucrează și nu au cu cine să își lase micuții în grijă pe perioada cât ei lipsesc. Așa că locurile disponibile la acest centru vor fi ocupate într-un timp relativ scurt”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Feldru, Grigore Țiolan.

Amenajarea centrului after-school de la Feldru este a treia investiție ce prinde viață în comună prin intermediul Grupului de Acțiune Locală (GAL) „Țara Năsăudului”. Inițial, au primit aprobare pentru finanțare și implementare, proiectul privind amenjarea unui mini-teren de sport la Nepos ( 40.000 de euro) dar și cel de înființare a 5 trasee turistice și a unui muzeu local de promovare (100.000 de euro).

 

5956 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro