Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  26 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Comuna Dumitrița va gestiona un buget de 8 milioane de lei! Banii se duc în mare parte pe lucrări la drumuri și școli!

27/03/2013 10:11:05 Iulia STUPINEAN  
Bugetul de venituri și cheltuieli al comunei Dumitrița pe anul acesta a fost prognozat la aproximativ 8 milioane de lei, cu tot cu investițiile derulate pe fonduri europene. Proiectul de buget va fi supus aprobării Consiliului Local al comunei la începutul lunii aprilie.

Administrația locală de la Dumitrița pregătește în această perioadă bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2013, care va fi supus aprobării Consiliului Local al comunei la începutul lunii aprilie. Potrivit primarului Vasile Moga, pentru acest an a fost prognozat un buget de aproximativ 8 milioane de lei, sumă în care sunt incluse și finanțările pe proiectele europene aflate în derulare.

După cum a fost deja structurat bugetul comunei Dumitrița, acesta va promova în mod special investițiile aflate deja pe rol, precum și cele demarate prin programele cu finanțare europeană ( modernizarea a 13,3 km de drumuri forestiere, un proiect accesat pe Submăsura 125 b privind îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea silviculturii). De asemenea, în buget au fost incluși bani și pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare și dotare cu mobilier adecvat a Căminului Cultural din Dumitrița.

“Avem și o noutate pentru acest an și anume că vom beneficia de finanțări și prin Grupul de Acțiune Locală (GAL) Federația pentru Dezvoltarea Zonei Rurale Bârgău – Călimani. În acest sens vom promova un proiect de reabilitare șarpantă și fațadă exterior a Căminului Cultural din Dumitrița”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul Vasile Moga.

În cadrul bugetului pe 2013 an au fost prinse și sumele necesare pentru realizarea lucrărilor de reparații la Școala Generală Dumitrița și decontarea cheltuielilor de navetă pentru profesori.

Totodată, administrația locală din comuna Dumitrița speră că în acest an va primi de la Guvernul României și finanțările pe proiectele începute în comună de ceva timp: asfaltări de străzi în localitatea Budacu de Sus, investiție derulată prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, amenajarea de alei pietonale și locuri de joacă pentru copii, proiect derulat prin Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice și finalizarea lucrărilor la Școala Generală de la Budacu de Sus, investiție finanțată de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.

4915 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro