Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  30 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Complexul cultural-comercial din Maieru va fi recepţionat luna aceasta!

02/10/2013 11:42:56 Iulia STUPINEAN  
Garaje pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, 4 săli de grădiniță, o sală de nunți modernă și bucătărie aferentă, grupuri sanitare și 8 birouri!Toate acestea sunt incluse în Complexul cultural-comercial din comuna Maieru care va fi recepționat luna aceasta.

Derulate pe parcursul mai multor ani și susținute strict din fonduri proprii ale comunei, lucrările la Complexul cultural-comercial din Maieru au ajuns la final! Investiția în valoare totală de 2,8 milioane de lei va fi recepționată luna aceasta, după cum anunță primarul Vasile Dumitru.

„Toate obiectivele incluse în acest Complex sunt finalizate la această dată. Mai sunt de pus la punct mici aspecte legate de rețele de internet și telefonie, după care în perioada imediat următoare vom putea face recepția finală la terminarea lucrărilor la această investiție foarte importantă pentru noi”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Maieru, Vasile Dumitru.

Complexul cultural - comercial din Maieru este situat pe locul fostei primării din comună și cuprinde la parterul clădirii: 4 săli de grădiniță și garaje pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU), la etaj - o sală modernă de nunți de 970 de mp, garderobe și toalete, iar la mansardă - 8 birouri. Lucrările la această investiție au fost executate de societatea Frasinul.

 

Foto: Arhivă

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro