Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  17 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Colonel inginer Vasile Ioan Olah s-a înrolat în Armata Cerurilor

03/02/2018 14:27:08  
Cu adânc regret, personalul Brigăzii 81 Mecanizată „General GRIGORE BĂLAN”, face cunoscut faptul că inginer colonelul Vasile Ioan Olah, comandantul Batalionului 405 Sprijin Logistic „NĂSĂUD”, s-a înrolat - de ieri - în Armata Cerurilor...

Vineri, 2 februarie, a încetat să mai bată o inimă de aur, atât de generoasă! Ne-a părăsit un spirit sincer, viu şi înalt, un militar desăvârşit, cu vocaţie. 

Ofiţer de o aleasă nobleţe sufletească, colonelul inginer Vasile Ioan Olah va rămâne în memoria celor care l-au cunoscut şi cu care a lucrat, ca un exemplu de credinţă şi devotament.

Fiu, soţ, tată, bunic şi camarad de excepţie s-a remarcat prin dragostea nemărginită manifestată faţă de semeni, ţară şi Dumnezeu.

Suntem alături de familia îndurerată şi ne exprimăm profundul regret, compasiunea şi întregul sprijin, în aceste momente de grea suferinţă.

Trupul neînsufleţit al colonelului Vasile Ioan Olah a fost depus la Biserica Militară de garnizoană, Bistriţa, ieri, 2 februarie, începând cu ora 14:00, iar până duminică, 4 februarie 2018, ora 11:00, cei care doresc pot să-şi ia rămas bun.

Camaradul nostru va fi condus pe ultimul drum, duminică, 4 februarie 2018, începând cu ora 13:00, la Mănăstirea „Sfântul Ierarh Spiridon” - Strâmba, din comuna Josenii Bârgăului.

Sincere condoleanţe familiei şi prietenilor!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Ofițer cu Informarea și Relațiile Publice al Brigăzii 81 Mecanizată „General GRIGORE BĂLAN”

Locotenent Andreea-Maria Mureșan

7236 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro