Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  43 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Coafuri perfecte pentru fiecare mireasa

16/09/2012 14:06:19  
Atunci cand te pregatesti sa fi mireasa, te pregatesti si pentru cea mai importanta zi din viata ta. De aceea, fiecare amanunt legat de nunta conteaza extrem de mult, nu numai rochia de mireasa ci si celelalte chestiuni legate de aspectul tau final, cu precadere coafura de nunta, machiajul si accesoriile.

Sunt foarte multe modele de coafuri mireasa din care sa iti poti alege stilul preferat, stilul care sa te prinda cel mai bine si sa te ajute sa scoti in evidenta cele mai bune trasaturi ale tale si care sa te ajute, alaturi de machiaj si de croiala rochiei, sa ascunzi sau cel putin sa pui in plan secund ceea ce nu te avantajeaza atat la forma corpului cat si la fizionomie. De aceea alegerea coafurii de nunta nu este un lucru usor, decizia finala fiind luata numai dupa indelunga chibzuinta si numai dupa ce ai trecut in revista sute de coafuri si tunsori din care sa-ti alegi cele mai bune.

Iata cateva sugestii care te vor ajuta sa iti alegi coafura perfecta

1.Perioada de cercetare.

Sunt atat de multe optiuni de coafuri mireasa incat sarcina de a alege ceea ce ti se va potrivi cel mai bine nu e usoara. Ai nevoie de timp pentru a face cercetarea si de aceea alegerea trebuie sa o faci din timp. Sunt suficiente surse de cataloage de coafuri, tot ceea ce iti trebuie este timp si rabdare. In final vei gasi ceea ce te defineste.

2.Coafura si rochia de mireasa

Chiar daca iti vei aloca timp indelungat pentru cautarea unei coafuri perfecte, fa-o numai dupa ce ai ales si rochia de mireasa. De ce? Pentru ca stilul coafurii trebuie sa se asorteze cu rochia si sa o scoata in evidenta nu sa o puna in umbra.

3.Anotimpul nuntii

Si vremea joaca un rol important in alegerea coafurii perfecte, mai ales datorita faptului ca ziua nuntii este una extrem de agitata, in care vei fi nevoita sa te deplasezi de mai multe ori dintr-un loc in altul. Vara, este calduroasa, iarna si toamna mai umeda si rece, cu precipitatii. Acesti factori pot influenta decisiv coafura si o pot chiar strica, mai ales daca alegi un stil mai deosebit, care implica ondularea parului drept sau indreptarea parului ondulat.

4.Coafura te reprezinta

La fel ca si rochia de mireasa, tema nuntii si in definitiv toate aspectele legate de acest eveniment, si coafura trebuie sa te reprezinte. In ziua nuntii tu vei fi cea mai buna versiune a ta si la acest lucru trebuie sa te gandesti in primul rand atunci cand alegi coafura.

5.Lungimea parului

Poate te avantajeaza o coafura cu par lung, poate una cu par scurt. In cazul celei de-a doua optiuni, lucrurile sunt simple, parul putand fi tuns in concordanta cu alegerile tale. In cazul in care ai parul scurt si iti doresti o coafura cu parul lung lucrurile se complica si ar fi bine sa discuti dinainte cu stilistul pentru a stabili in ce forma si daca te vor avantaja extensiile de par.

6.Timp suficient pentru retusuri

Acorda suficient timp pentru ultimele retusuri si ajustari de culoare sau lungime, pe care sa le faci cu cel putin doua saptamani inainte de nunta. Ai timp in acest fel sa remediezi eventualele probleme suplimentare create de un stilist neinspirat sau care, la fel ca orice om, poate gresi fara voie.

8180 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro