Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  36 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Cine este Andrei Dobrin, cel mai bun model masculin al anului. De pe băncile CNLR, în prezentările semnate de Dior sau Prada

05/12/2016 16:43:07 Bianca SARA  
Un bistrițean este revelația masculină a modei. Deși are experiență doar un sezon, acesta deja a participat la prezentările semnate de Dior sau Prada și a fost desemnat cel mai bun model masculin al anului.

Zilele trecute, un bistrițean a pus mâna pe cel mai râvnit premiu de la Bucharest Fashion Week. Este vorba despre titlul de „cel mai bun model masculin al anului”. Adolescentul de 16 ani din Bistrița a reușit să pună mâna pe un premiu la care visează colegi de-ai săi cu câțiva ani mai mari, dar și cu mult mai multă experiență în domeniu.

Andrei Dobrin este însă un adolescent normal, cu preocupări normale, care până în vara anului 2015 nu se diferenția cu nimic față de colegii săi de clasă de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, unde învață.

Privirea pătrunzătoare și părul vâlvoi te fascinează însă de la prima privire. Natural și modest, Andrei povestește cum a ajuns să facă senzație într-o lume la care unii îndrăznesc doar să viseze.

 „Toată povestea aceasta a început în urmă cu un an, când am fost contactat pe Facebook de unul dintre scouterii de la Attitude Models. Au văzut pozele mele de album de clasa a VIII-a și poze făcute de mine cu telefonul. Mi-au cerut detalii fizice, înălțimea, greutatea și m-au întrebat dacă aș fi interesat să lucrez în acest domeniu. La început nu am  luat în calcul foarte tare treaba asta. Am luat în calcul mai multe ipoteze, inclusiv că poate fi o glumă, o șmecherie. Mi-au trecut prin cap foarte multe idei care îmi spuneau să nu iau în serios”, povestește Andrei.

De doar câteva luni și un test foto a fost nevoie pentru ca Andrei să fie dorit de agenții din marile capitale ale modei. Acesta a fost chemat la prezentări de modă din Paris, Milano și Londra.

A urmat un maraton de prezentări de modă în Paris și Milano. În nici două săptămâni, tânărul a participat la 11 prezentări de modă în cele două capitale ale bunului gust. În vara acestui an, Andrei a petrecut două luni în Seul.

Deși are doar 16 ani, Andrei este total independent. Adolescentul este lăsat de părinții săi să exploreze această lume fascinantă și să se descurce singur, deși doar transportul public într-un oraș precum Londra poate fi năucitor și pentru un adult. Acesta a participat și la zeci de castinguri pe zi.

„Momentan trebuie să fiu însoțit, legislația României nu îți permite să părăsești țara neînsoțit dacă nu ești major. Dar odată ce am ieșit din țară, în celelalte țări nu trebuie să fiu însoțit. Părinții vin cu mine doar până în Ungaria, iar de acolo mă descurc singur. Au încredere în mine. Am practicat fotbal de la 8 sau 9 ani și eram obișnuiți, și eu și ei, să plec în cantonamente și turnee. Întotdeauna a fost totul în regulă, așa că au prins încredere”, spune adolescentul.

Întrebat de ce crede că este atât de căutat de designeri, Andrei precizează: „Probabil pentru că sunt expresiv, poate și datorită vârstei mele, pentru că par mai „copil” decât alți băieți din industrie”.

A defilat pentru giganții din industrie precum Dior, Diesel sau Prada

Chiar din primul său sezon ca model, Andrei Dobrin a fost solicitat inclusiv de giganții din industria modei precum Dior, Diesel sau Prada. În luna octombrie a acestui an, adolescentul a fost desemnat modelul săptămânii de către portalul internațional dedicat specialiștilor din industrie, models.com.

Cu toate acestea, cariera pe care deja a pus-o pe picioare în această industrie competitivă este doar de „back-up” pentru Andrei. Acesta pune pe primul plan școala. Tânărul ar vrea să lucreze în zona IT, să devină medic sau ofițer SRI.

Ce planuri are viața pentru el, încă nu știe, însă vrea să se lase surprins...

Foto: Andrei Dobrin 

 

 

 

10201 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro