Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  36 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Cinci firme sunt interesate de regularizarea torenților de la Budacu de Jos!

30/10/2013 14:08:26 Iulia STUPINEAN  
Patru torenți din satele Jelna, Budacu de Jos și Monariu vor fi regularizați în perioada următoare prin intermediul unui proiect susținut din fonduri europene! Pentru realizarea acestor lucrări, 5 societăți din județele Bistrița–Năsăud și Satu Mare s-au arătat interesate, participând ieri la licitație.

Marți, 29 octombrie, de la ora 14.00 a avut loc la sediul primăriei Budacu de Jos, licitația pentru desemnarea firmei care se va ocupa de execuția lucrărilor de regularizare a 4 torenți de pe teritoriul administrativ al comunei. Potrivit primarului Florin Simionca, pentru realizarea acestei investiții s-au arătat interesate 5 firme din județele Bistrița-Năsăud și Satu Mare.

“Avem așadar cinci ofertanți pentru execuția acestui proiect. Urmează perioada de evaluare, iar în funcție de eventualele contestații care pot să apară, vor începe și lucrările în zonă. Estimez că acest lucru se va întâmpla cel târziu în primăvara anului viitor”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, Florin Simionca, primarul comunei Budacu de Jos.

Lucrările se realizează printr-un proiect accesat de administrația locală pe Submăsura 125 c, privind refacerea şi modernizarea infrastructurii de prevenire şi protecţie împotriva inundaţiilor. Investiția în valoare de 1,5 milioane de euro presupune execuția unor de lucrări de regularizare a 4 torenți: Torentul Dealul Jelnei aflat în localitatea Jelna pe o distanță de 2,9 km, Torentul Budac din localitatea Budacu de Jos pe o lungime de 2,2 km, Torentul Odăii din satul Monariu pe o distanță de 0,82 km și Torentul “La Păduri” aflat de asemenea în localitatea Monariu, pe o lungime de 0,81 km.

Lungimea totală a cursului de apă necadastrată de pe teritoriul administrativ al comunei Budacu de Jos este de 9,45 km din care 6,78 km vor fi modernizați cu ajutorul fondurilor europene.

5710 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro