Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  18 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Cinci eleve ale Școlii Ovidiu Danci au prins aripi și au zburat la Liceul „Octavian Stroia” din Cluj

06/06/2017 17:36:02 Ana ȘTEFĂNEL  
Școala de balet Ovidiu Danci crește valori. Cinci eleve calcă pe urmele maestrului și se mută la Cluj-Napoca, fiind admise la Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia”.

Astăzi a fost o zi importantă pentru Școala de balet Ovidiu Danci. La nici un an de la deschidere, școala vine cu primele rezultate importante, afirmându-și astfel valoarea.

Cinci eleve ale școlii de balet Ovidiu Danci au pășit pe urmele maestrului și au avut primele mari emoții. Au susținut probele de admitere la Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia” Cluj și după luni întregi de muncă au avut rezultatul dorit: „admis”.

„Cu mari emoții, am plăcerea să vă anunț că toate fetele au promovat examenul la cea mai prestigioasa școală de balet din Transilvania, cu Foarte Bine la toate probele❤️❤️❤️.
Liceul de Coregrafie Octavian Stroia din Cluj-Napoca a dat lumii nenumărați oameni de valoare în lumea baletului mondial și continuă să o facă și astăzi, oferind elevilor pregătire alături de prestigioși profesori și în cele mai bune condiții ❤️
Fericirea și bucuria noastră este mai mare decât putem noi exprima în câteva cuvinte!
Felicitări părinților pentru suportul acordat, felicitări copiilor pentru munca depusă, felicitări Laura Boldor, Varga Malina pentru dedicarea și sufletul pus pe altarul artei în școala nostră de balet, deschisă de doar câteva luni.
Mulțumesc de asemenea și prof. Istrate Rodica pentru că a crezut în mine și mi-a dat avânt și încredere ❤️
Mulțumesc prof. Mihaela Oltean, prof. Loredana Crăciun, prof. Dan Oradan , comisia care a evaluat munca și talentul viitoarelor balerine!”
, transmite Ovidiu Danci, elev și el în trecut la liceul din Cluj-Napoca.

 

Au fost admise Andreea Tomoroagă, Ariana Pop, Veronica Gabor, Ilinca Pop și Giulia Baci - toate cu calificativul „Foarte Bine” la cele patru probe de admitere.

 

 

9122 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro