Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  224 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Chef Johnny Șușală îți pregătește de 8 Martie un meniu de 5 stele la Hotel Metropolis

07/03/2013 08:37:17 Claudia ANDRON  
Are 34 de ani și este Chef în bucătărie. Un maestru al artei culinare rafinate și al prezentării impecabile a fiecărei farfurii. Este acum la Bistrița, în bucătăria Hotelului Metropolis și pregătește un meniu special, de răsfăț culinar, pentru ziua 8 Martie. VEZI care sunt preparatele cu care te va surprinde:

Chef Johnny Șușală este surpriza pregătită în acest an, de 8 Martie, de Hotel Metropolis. A venit de câteva zile la Bistrița și aici va rămâne până la sfârșitul săptămânii viitoare când se va întoarce la București. A început deja pregătirile pentru masa de mâine și astăzi în bucătărie vor ajunge toate preparatele și ustensilele de care are nevoie pentru un meniu de cinci stele.

Johnny Șușală are 34 de ani, iar în bucătărie mai mult de 20. Provine dintr-o familie de bucătari, în care bunica, mama, sora și fratele au făcut din prepararea mâncării o artă, dar și o meserie din care-și asigură existența. ”Poți să faci lucruri care-ți plac și din asta să dezvolți o pasiune din care să și trăiești. E minunat...” - a declarat Chef Șușală pentru Bistrițeanul.ro.

Dacă vrei să ajungi Chef începi antrenamentul de mic

A intrat în bucătărie când avea 12 ani, apoi în restaurantul unde lucra mama sa și unde a început de jos, de la a căra lăzile. La 14 ani a început să gătească cu adevărat, iar la 16 ani deja era ”oficial” în bucătărie. La 18 ani ceea ce făcea în bucătărie s-a transformat în spectacol culinar și în răsfăț al papilelor gustative rafinate ale celor din restaurantul unde lucra. Confirmarea valorii sale a venit anul trecut, când a concurat la Top Chef de la Antena 1 și a intrat în sferturile de finală.

Spune că a venit la Bistrița hotărât să schimbe mentalitățile clientului - în primul rând. Ce-l supără rău la un client?! Dacă vrea în farfurie multă mâncare. Și încearcă să convingă că mult poate fi și prost, dar și rău pentru organism. Susține că degustarea începe mai întâi cu ochii, iar aranjarea oricărei farfurii e esențială. Degeaba ești artist în bucătărie dacă nu ești artist până la capăt, când farfuria ajunge în fața clientului și trebuie să-l impresioneze. Crede că românii ar trebui mai întâi să învețe să mânânce, iar mai apoi ar înțelege de ce mâncarea nu se măsoară în cantitate ci în calitate și valoare pentru sănătate.

În 8 Martie e răsfăț total la restaurantul Metropolis

Ieri și astăzi în bucătăria restaurantului Metropolis au început să sosească ustensilele și produsele de care Chef Șușală are nevoie pentru a prepara spectacolul culinar de 8 Martie. Sunt patru momente ale mesei și au fost împărțite astfel: Amouse Bouche, Antreu rece sau cald, Fel principal și Desert. La fiecare moment puteți alege din cele trei preparate propuse de Chef Johnny Șușală.

Astfel, în deschidere, la Amouse Bouche, puteți încerca Duo Tartar de Somon și Biftec Tartar de Vită, urmat de un antreu cald unde puteți alege o supă de ceapă sau o salată călduță cu fructe de mare. La Felul principal puteți încerca un piept de curcan cu caise cu sote de Zucchini, piure de mazăre și sos demiglase cu salvie. Desfrâul culinar îl puteți încheia cu un desert Moelleux au Chocolate cu Creme Anglaise și înghețată de mentă.

În această după-amiză, un reporter Bistrițeanul.ro va fi în bucătăria de cinci stele alături de Chef Șușală care ne va prezenta una dintre rețetele sale spectaculoase și, mai mult decât orice, deosebit de gustoase.

3462 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro