Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  22 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Cele 583.666 de buletine de vot au plecat spre secțiile de votare. Cine le păzește:

10/12/2016 12:36:46 Cristina MILEA  
Astăzi, 10 decembrie a.c., 21 de poliţişti şi jandarmi asigură protecţia transportului buletinelor de vot, documentelor şi a celorlalte materiale necesare alegerilor parlamentare - anunță Biroul de presă al IPJ BN.

„Poliţiştii şi jandarmii vor asigura protecţia transportului buletinelor de vot şi a celorlalte materiale electorale necesare alegerilor. Astfel, începând cu ora 09:00, poliţiştii şi jandarmii asigură protecţia transportului pe 21 de trasee, de la locul de depozitare către punctele de destinaţie.Tot pentru buna-desfăşurare a activităţii, un echipaj de poliţie rutieră va asigura fluidizarea circulaţiei şi accesului în zona de plecare”, se arată într-un comunicat remis presei de IPJ BN. 

Buletinele de vot au fost adus la Bistrița de mai bine de două săptămâni de la SC Unirea Pres SRL, Alba Iulia și au fost depozitate sub paza Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud.

Numărul total al buletinelor de vot care au fost tipărite pentru a fi utilizate mâine la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2016 este de 583.666.

Prefectura anunță că structurile MAI vor asigura următoarele efective pentru paza secțiilor de votare din județ: 275 angajaţi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, 168 angajaţi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud, 170 angajaţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa-Năsăud, 2 angajaţi din cadrul Biroului pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud, 7 angajaţi din cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple din cadrul Instituţiei Prefectului – judeţul Bistriţa-Năsăud, 3 angajaţi din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului – judeţul Bistriţa-Năsăud şi 1 angajat din cadrul Compartimentului Judeţean de Administrare a Bazelor de Date Locale Bistriţa-Năsăud.

 
4005 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2020 Bistrițeanul.ro