Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  68 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Ce se întâmplă după viață? Cum poate fi privită lumea de Dincolo?! Răspunsuri tulburătoare – mâine, la Centrul Cultural Dacia!

02/12/2017 11:12:14 Ioana BRADEA  
„Înainte să vorbim despre ce se întâmplă după viață, ne întrebăm ce este acum și aici, cât și ce a fost înainte. Cine este privitorul? Care este perspectiva din care privim? La intersecția acestor întrebări intervine misterul...” Nu aveți voie să ratați mâine, de la ora 19:00, la Centrul Cultural Dacia, acest spectacol de dans extraordinar:

Nu aveți voie să ratați mâine, 3 decembrie, de la ora 19:00, la Centrul Cultural Dacia, spectacolul de dans contemporan extraordinar pus la cale de Asociația Pentru Teatru și Carte (PETEC)...!

Este vorba despre un spectacol intitulat AFTER.LIFE – care se bucură de regia coregrafului rus Sasha Dodo, din distribuție făcând parte Virginia Negru, Simona Baciu și Smaranda Găbudeanu.

After.Life este un spectacol de dans contemporan cu multiple elemente de explorare artistică și o singură întrebare: ce se află dincolo de ceea ce cunoaștem?

Împreună cu dansatoarele Virginia Negru, Simona Baciu și Smaranda Găbudeanu, muzicianul Cătălin Diaconu și artista video Elena Muchnaya, Sasha Dodo a creat un spectacol la intersecția acestei căutări, în spațiul de maximă bogăție și varietate de mijloace, idei și imagini.

Prin elemente de Contact Improvisation, Butoh, proiecții video, basme, improvizație muzicală și marionete, artiștii creează un spațiu poetic în care pun la încercare prejudecăți și așteptări convenționale, explorând ceea ce ar putea să existe dincolo de această viață.

Înainte să vorbim despre ce se întâmplă după viață, ne întrebăm ce este acum și aici, cât și ce a fost înainte. Cine este privitorul? Care este perspectiva din care privim? La intersecția acestor întrebări intervine misterul...”, avertizează inițiatorii acestui proiect.

Sasha Dodo este un coregraf, regizor și poet rus care creează în cadrul laboratoarelor și spectacolelor sale un mediu al improvizației, unde experimentul și cercetarea sunt infinite. Această abordare oferă creațiilor sale un iz poetic și inovator, desprins parcă dintr-o galaxie paralelă, fascinantă pentru public și interpreți.

A mai fost la Bistrița și anul trecut, când a susținut un workshop de dans și contact improvisation, după cum puteți reciti accesând linkul de mai jos:

FOTO/VIDEO: Un coregraf din Moscova, la Bistriţa. Un altfel de dans, inteligență emoțională, improvizație, joacă, mișcare, creație...

Și pe Simona Baciu o cunoașteți deja din spectacolele Scenica și din coregrafiile semnate de ea la Bistrița, înainte de a fi studentă la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografie „I.L Caragiale” – secţia Coregrafie.

OAMENI din Bistriţa-Năsăud: Simona Baciu – „vrăjitoarea” din Insula Fericirii

Muzica spectacolului îi aparține lui Cătălin Diaconu, de video-proiecție se ocupă Lena Muchnaya, de lumini – Alexandros Raptis și Bogdan Gheorghiu, iar de costume – Georgiana Gherghișan, graficianul evenimentului fiind Oana Baluță.

Prețul biletului este de 25 lei (preț întreg) sau 20 lei (elevi, studenți, pensionari), acesta putând fi achiziționat de la intrarea în sala de spectacole a Centrului Cultural Dacia Bistrița.

***

Spectacolul After.Life este o producție a Asociației Pentru Teatru și Carte (PETEC), co-finanțată de către Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului București - ARCUB. Această reprezentație se realizează cu sprijinul financiar al Centrului Național al Dansului, București și al Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro