Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  20 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Ce salarii vor încasa primarii de orașe și președintele de Consiliu Județean. Cine merge acasă cu leafa cea mai mare?

27/07/2017 11:48:06 Bianca SARA  
Legea Salarizării Unitare este mai mult decât generoasă cu primarii, viceprimarii și președinții de consilii județene. Unii au parte de o mărire și de 150% a salariului, în urma intrării în vigoare a acestei prevederi legale. Ce salarii vor lua primarii de orașe din Bistrița-Năsăud?

Salariile primarilor, viceprimarilor și președinților de consilii județene sunt garantate de Legea Salarizării Unitare, care a venit și cu o formulă de calcul pentru asta. Este vorba despre coeficienți, stabiliți în funcție de salariul minim pe economie.

Astfel, un primar care are coeficient 9 va avea salariul compus din 9 salarii minime pe economie. Legea stabilește și cum vor fi clasați primarii, ținându-se cont, în principal de tipul de oraș, dar și de numărul de locuitori.

Președintele de Consiliu Județean are un coeficient 9, ceea ce înseamnă că președintele de CJ, Radu Moldovan, are de luna aceasta un salariu brut de 13.050 de lei. Vicepreședinții de Consiliu Județean au coeficient 8, ceea ce înseamnă că vor avea o indemnizație brută de 11.600 de lei.

Primarul Bistriței, care este oraș reședință de județ are coeficient 9, adică 13.050 de lei. Viceprimarii au coeficient 8, așa că vor avea o indemnizație de 11.600 de lei.

Primarul orașului Beclean, Nicu Moldovan, are un coeficient de 6,5, ceea ce înseamnă că va avea un salariu brut de 9.425 de lei. Același salariu îl va lua și Traian Ogâgău de la Sîngeroz-Băi. Primarul Năsăudului, Mircea Romocea, va încasa mai puțin, asta pentru că orașul are sub 10.000 de locuitori. Acesta va avea un salariu de 8.700 de lei brut.

Viceprimarii orașelor Beclean și Sîngeorz-Băi vor avea o indemnizație de 7.250 de lei brut, în timp ce viceprimarul orașului Năsăud va avea o indemnizație de 6.525 de lei brut. 

2854 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro