Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  54 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Ce afise mi-ar placea sa vad

18/02/2012 18:12:43 Ana DRAGU  
Agentii de publicitate din toata tara, treziti-va! A inceput incaierarea electorala (lupta e cam greu sa ii spunem pentru ca mai toate luptele au cateva reguli). In cazul incaierarilor insa, regula numarul 1 e: nici o regula! Si se anunta mai porceasca decat ne asteptam.

Dupa filmul cu nudul fostului prim ministru – pentru care acesta nu are absolut nici o vina si care ar trebui sa ii declanseze o stare de greata iremediabila fata de clasa politica amintindu-i vechiul proverb romanesc care spune „daca te amesteci in tarate, te mananca porcii” - nimic nu ne-ar mai putea surprinde.

Afisele cu „greva de lux” sunt doar o replica finuta a pedelistilor, incoltiti in ultima perioada din toate directiile. Ce va urma, tine de domeniul loviturilor sub centura. Va urma un reality-show care va face toate emisiunile de divertisment sa para incapabile de a starni macar zambetul. Pentru ca de ras vom rade amar, cu toata fiinta, la jurnale, printre stiri scurte cu inundatiile care risca sa cuprinda toata tara dupa zapezile astea minunate ce amintesc de copilarie.

Vom avea deci sansa sa ne vedem candidatii alaturi de reporteri in barci, impartind saci de faina si cartofi prin satele sinistratilor. Un pas inainte ar fi sa-i vedem inotand spre tarnaturile caselor la care nu ajunge nimeni.

Nu v-ar placea sa o vedeti pe Elena Udrea plutind bronzata pe o saltea sa salveze acareturile sinistratilor din Delta Dunarii?

Sau pe Radu Mazare si gasca lui de fete vesele in costume de scafandri, scotand la timp din apa cateva gaini supravietuitoare?

Pe Victor Ponta si Crin Antonescu scotand cu galeata apa din curtea lui Adrian Nastase de la Corbu sau pe Ioan Oltean live, luandu-si pauza de la politica pentru a lucra ca suplinitor intr-un sat izolat de ape, intr-o scoala ce functioneaza cu trei clase simultan intr-una singura?

Pe Ungur tronand cu o pungulita de 1 leu pe bannere uriase atarnate pe toate cladirile din oras si pe care sa scrie: „Nu dati banii pe prostii, testati mita la copii!”

Mie da si, sincer, mi-ar placea sa mai vad afise cu Botis si compania, in salopete, donand cate un euro victimelor luptei electorale. Adica noua, pentru ca toate glumitele astea se vor face pe nervii nostri.

5124 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro