Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  42 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Căsuța EMA vine cu 3 pachete tentante pentru petrecerile de copii!

30/06/2016 15:09:09  
Cele 3 pachete sunt denumite după animăluțele Căsuța EMA: Moby, Delfi și Pingu, disponibile la noul loc de joacă din parc. Iar din 1 iulie tu faci sport și noi supraveghem și distrăm juniorii. O petrecere de copii la Căsuța EMA nu poate să fie simplă, pentru că se combină 2 tipuri deosebite de distracție: piscina cu bile și piscina cu apă!

Balenuța Moby vă prezintă pachetul cu același nume, care înseamnă super distracție la spațiul de joacă, adică la Corabia Piraților ce adăpostește piscina cu bile, hinte, pod mișcător și alte minunății potrivite pentru copii cu vârste cuprinse între 3-10 ani. Andreea, Izabella și Iulia sunt chiar antrenate pentru spectacol, știu fel și chip de joculețe să îi țină pe pitici în priză!

Pachetul Delfi este unul potrivit și pentru cei mai mari și presupune joacă la piscina cu apă, iar personajul „animator” este unul din antrenorii de la Școala de ÎNOT Casa EMA! Aici, copiii se vor bălăci și se vor juca tot felul până sunt gata de masă!

Pachetul Pingu este cel care cuprinde ambele feluri de distracție, astfel că pentru început juniorii vor testa spațiul de joacă, iar mai apoi vor sări în piscina de la Casa EMA, împreună cu antrenorul de serviciu despre care povesteam. Deci peisajul este complet.

În toate pachetele propuse de noi sunt incluse baloanele și invitațiile, dar și decorațiunile pentru masă, când îi vine vremea.

Între timp, cei mari nu se plictisesc și au locul lor special pentru povești și relaxare, în afara zonei cu sunete puternice de distracție ce vin de la copii. Sau chiar pe terasa de bere din curte! Bineînțeles, se pot muta lângă piscină mai apoi, să îi vadă pe pitici cum se „luptă” cu valurile.

Cât despre supraveghere, începând cu 1 iulie poți să lași piticii la spațiul de joacă, unde se vor juca cu fetele de la Căsuță, iar tu poți să mergi la sport, să faci plajă sau să stai la terasă la o Limonadă Senzație. Sau să mergi la shopping.

Programul este de luni până vineri de la 10.00-20.00 și în weekend între 10.00-18.00.

Pentru a afla mai multe intră pe pagina de Facebook a Căsuței EMA sau pe site-ul Casa EMA, unde ai toate detaliile la dispoziție. Iar dacă ai drum pe la Casa EMA poți chiar să vezi locul de joacă cu ochii tăi și să te hotărăști apoi pentru rezervare. Pe care, apropo, o poți face la numărul de telefon 0786-581.420.

Detalii - pe pagina de Facebook CĂSUȚA EMA sau la Casa EMA.

3559 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro