Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  20 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Câștigă MARELE PREMIU la concursul „Treasure Hunt în Centrul Istoric!”

07/03/2018 14:08:05  
„Treasure Hunt ÎN CENTRUL ISTORIC” te provoacă să devii un cumpărător informat și să câștigi obiecte promoționale sau chiar Marele premiu. „Distrează-te la cumpărături în centrul istoric” este motto-ul înscris pe cănile și plasele oferite primilor 50 de participanți!

Marele premiu al competiției este un pachet romantic oferit de „Hotel METROPOLIS”.

Așadar, descoperă comorile din Centrul istoric al Bistriței și distrează-te la cumpărături, în perioada 1-31 martie 2018. Plimbă-te pe un traseu care să cuprindă cel puțin 10 unități comerciale ale partenerilor concursului înscriși pe harta pe care o poți procura fie de la Centrul Național de Informare şi Promovare Turistică Bistrița – Piața Centrală nr. 6, fie de la partenerii amintiți mai jos.

Pentru a câștiga premiile oferite de partenerii concursului trebuie să parcurgi următorii pași:

Pasul 1 – Caută harta la unităţile comerciale participante;

Pasul 2 – Completează datele de contact (nume, prenume și număr de telefon) pe hartă;

Pasul 3 – Parcurge, în perioada 1-31 martie 2018, un traseu care să cuprindă cel puțin 10 puncte de pe hartă. La fiecare punct comercial va fi aplicată pe hartă ștampila comerciantului, în dreptul bulinei cu numărul unităţii comerciale;

Pasul 4 – Atașează 3 bonuri fiscale care să ateste faptul că ai achiziționat produse sau servicii de la unitătile comerciale participante, în perioada specificată;

Pasul 5 – Harta completată, împreună cu bonurile fiscale, va fi depusă în cutia pentru tombolă aflată la Centrul de informare turistică, situat în Piața Centrală nr. 4-6 care funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 9-17.

Pentru detalii privind concursul, consultă Regulamentul acestuia la Centrul de informare turistică sau la partenerii concursului.

Regulamentul este disponibil și pe pagina de Facebook Bistrita Center Shops.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 31.03.2018, ora 13:00, în cadrul unui eveniment de promovare, care se va desfășura în centrul istoric.

Partenerii concursului sunt: „METROPOLIS”, „Vatra”, „Casa doamnelor”, „Pasha Man”, „Trend”, „Cadouri drăguţe”, „Amaretto”, „Outlet No.33”, „Velvet”, „Shop Rock”, „Sports Center”, „Norocel”, „Play”, „Ninette”, „Prestige”, „Vienna Cafe”, „Wens”, „Galeria de Artă Concentric”, „Centrul Cultural Municipal”, „Centrul Multicultural Sinagoga”, „Muzeul Județean”, „ARCADE 24”, „Villa”, „Pizza de casă”, „Lordinu”, „Copacul de cafea”, „Cora”, „Zona 27”, „La Duchessa di Parma”, „Asociația Produs în Bistriţa-Năsăud”, „Papillon”, „Sweet Art”, „Cofiseria Cristina”, „Petermann”, „Gusto Bottega”, „Nadine”, „Perfect Wedding Dress”, „For you”. Partener media ZILE ȘI NOPȚI.

1155 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro