Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  97 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Casa orfanilor din Blăjenii de Sus e veselă și a prins culoare. De la jucării și generozitate...

22/12/2012 18:49:21 Claudia ANDRON  
Într-o căsuță mititică din Blăjenii de Sus își duc traiul trei copii care au uitat zâmbetul mamei, crescuți cu multă grijă și efort de tatăl și bunica lor. Până mai ieri singurele lor jucării erau o pisică și o rață. Astăzi, bistrițenii le-au umplut casa cu jucării, mâncare, hăinuțe și sprijin necondiționat. Crăciun fericit pentru toți.

Cazul celor trei copii care cresc la Blăjenii de Sus fără dragostea mamei a impresionat foarte mulți bistrițeni. Imediat după publicarea cazului în Bistrițeanul.ro (vezi AICI povestea lor), bistrițenii n-au stat prea mult pe gânduri și au dat o fugă până la ei să le facă viața mai frumoasă, măcar pentru câteva zile.

Astăzi, cadourile dedicate care sosite la redacție pentru ei în cadrul campaniei ”De Crăciun fii mai bun!” au ajuns la destinatari. Andreea (11 ani), Patricia (9 ani) și Raul (7 ani) au rămas în urmă cu șase ani fără dragostea mamei și abia dacă își mai amintesc de ea. Doar Andreea mai suferă fiind singura care a cunoscut copilăria alături de mamă. De grijă le poartă bunica și tatăl lor, Andrei, care la doar 31 de ani are pe cap grija a trei copii mici, cu multe nevoi. Nu se plânge, este un om harnic și face tot ce-l țin puterile să nu le lipsească pâinea de pe masă.

Când am intrat în casă, copiii ne-au arătat mândri că au masă, iar bunica ne-a explicat că nu au avut până acum și tatăl a prins ceva de lucru în ultimele zile și așa și-au putut permite o masă în jurul căreia să stea de Crăciun.

Când am intrat în curte, Raul tăia lemne alături de tatăl lui, exersând un fel de joacă serioasă. Bucuria fetelor a fost supremă la deschiderea pachetelor. Au descoperit păpuși frumoase, haine noi și alte ”minuni” care le-au înveselit suflețelele.

Bistrițenii au trimis familiei și 650 de lei, iar tatăl ne-a declarat hotărât că îi va pune deoparte că vrea musai să aducă copiii la școală în Bistrița, fiind nemulțumit că la Blăjeni se fac ore în clase simultane, iar copiii nu au parte de educația care ar trebui pentru un viitor departe de sărăcie și greutăți. Până atunci mai are o prioritate: Andreea trebuie să ajungă la doctor pentru o pereche de ochelari.

”Să le dea Dumnezeu sănătate celor care ne-au trimis pachetele!” ne-au rugat să transmitem la plecare binefăcătorilor lor, care le-au înveselit casa cu jucării și ambalaje colorate care ascund tot felul de bunătăți pe care n-au avut ocazia să le cunoască.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro