Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  45 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Când sportul se transformă în distracție. Antrenorul Cristi Negrușa îi face pe cei mici să lase tableta pentru Pădurea Schullerwald

18/11/2016 12:11:35 Bianca SARA  
Într-o societate în care jocurile sunt asociate inevitabil cu tabletele sau calculatoarele, părinții reușesc tot mai greu să își convingă copiii să facă mișcare. În ajutorul lor vine antrenorul Cristi Negrușa, care transformă sportul în distracție și reușește să îi determine pe cei mici să lase tableta pentru mișcare.

Îngroziți de sedentarismul celor mici, părinții apelează tot mai mult la sporturile de performanță pentru a se asigura că copiii fac mișcare. Din păcate, nu de puține ori sporturile de performanță îi uzează pe cei mici, iar disciplina și repetitivitatea mișcărilor îi face, pe unii dintre ei, să meargă cu groază la sală.

Cristi Negrușa, fost sportiv de performanță și antrenor licențiat cu 12 ani experiență în domeniul fitnessului, a inițiat și a adus în Bistrița încă din 2005 un program special pentru copii, numit atunci „Fitness 4 kids”, care transformă practic mișcarea în distracție. De luna aceasta, programul a fost reluat la Hotel Metropolis, sub numele „FUNdamental fitness 4 kids”.

Momentan, în acest program s-au înscris 8 copii, cu vârste între 7 și 13 ani, însă lista este deschisă. Cristi Negrușa și-a inclus și fiul de 9 ani în acest program, chiar dacă Eric practică Triatlon de performanță în cadrul ACS Triatlon Bistrița și a practicat judo și kyokushin.

 Programul pus la punct de Cristian este împărțit în trei tipuri de activități: sport în aer liber, mai exact în Pădurea Schullerwald, indiferent de vreme, exerciții în sala de sport și înot în piscina Hotelului Metropolis.

„În Pădurea Schullerwald creștem imunitatea, oxigenăm creierul și îmbunătățim sistemul cardiovascular. Activitățile nu sunt fixe, astăzi poate mergem cu bicicleta, săptămâna viitoare ne jucăm de-a datea printre copaci sau efectiv copiii doar se joacă pe tiroliană, pe lângă alte exerciții fizice distractive. În sala de sport a Hotelului Metropolis copiii își folosesc greutatea propriului corp pentru a îmbunătăți mobilitatea articulară, pentru a crește rezistența musculară, coordonarea, flexibilitatea și echilibrul, iar în piscină învățăm tehnici de înot și facem mișcare cu ajutorul jocurilor în apă”, explică Cristi Negrușa.

Programul include 12 ședințe pe lună, câte patru din fiecare tip de activitate. În cadrul acestui program, copiii care nu știu să înoate sunt ajutați să învețe de un antrenor de înot specializat.

„Ne adresăm tuturor copiilor care nu doresc neapărat să facă sport de performanță, ci mai degrabă doresc să se distreze făcând sport, în același timp scăpând și de kilogramele în plus sau corectând mici probleme de postură corporală. Rezultatele se văd imediat. Deși timpul este limitat la o oră, copiii nu se mai dau duși. Fac condiție fizică fără să-și dea seama, ceea ce este foarte benefic și pentru copiii care practică sportul de performanță în paralel. Părinții au rămas și ei uimiți, fiindcă toți copiii abia așteaptă să vină la antrenamente”, completează antrenorul specializat și pe forță și condiție fizică în sportul de performanță.

Mai multe detalii despre acest program puteți găsi AICI sau la Recepția SPA a hotelului Metropolis, la numărul de telefon: 0263205025.

(P)

 

4908 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro