Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  34 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Campanie de Testare HIV GRATUITA la Dorna Medical

29/11/2015 09:11:09  
Societatea Dorna Medical organizeaza în data de 2 decembrie o Campanie de Testare HIV GRATUITĂ, cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă împotriva HIV/SIDA. Campania îşi propune creşterea gradului de conştientizare, în special în rândul populaţiei tinere, a riscului de infecţie cu HIV.

Un număr de 13.277 de persoane infectate cu HIV erau înregistrate în România la sfârşitul lunii iunie, conform unor statistici prezentate de Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”.

La nivel mondial, 35,3 milioane de persoane trăiesc cu HIV/SIDA, în timp ce aproximativ 7.000 de persoane sunt infectate zilnic.

Toţi pacienţii care doresc efectuarea testului gratuit se pot adresa Laboratorului de analize medicale din Bistriţa, str. Mihai Eminescu nr. 4-5, precum şi la Punctele de recoltare din str. Petre Ispirescu nr. 15 din Bistriţa, Năsăud şi Beclean.

Pentru informaţii suplimentare despre Campania de testare HIV gratuită, precum şi ofertele promoţionale pentru analize medicale vă puteţi adresa la Triajul Laboratorului, Punctelor de recoltare sau la numerele de telefon 0263.210.647 sau 0726.370.338.

www.dornamedical.ro

Dorna Medical – face totul pentru sănătatea ta!
 

4204 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro