Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  48 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



CĂLĂTOR ÎN JURUL LUMII: Gabriela Montoiu: Hong Kong-ul este un oraş care te copleşeşte prin complexitatea şi imaginea lui

03/11/2013 16:40:47 Andreea BOJOR  
Gabriela Montoiu adoră să călătorească, să descopere cât mai multe lucruri noi despre cultura altor ţări şi istoria unor civilizaţii care de-a lungul secolelor s-au făcut remarcate. Îşi aminteşte cu drag despre fiecare călătorie şi spune că fiecare este specială în felul ei, dar spune cu mâna pe inimă că a rămas impresionată de Hong Kong.

"Îmi aduc aminte cu drag călătoria împreună cu prietenii mei la Hong Kong. A fost într-adevar cea mai spectaculoasă călătorie care a îmbinat participarea la o expoziţie de anvergură din domeniul publicităţii cu câteva zile de vacanţă în care am explorat oraşul. O metropola prietenoasă în care mesajul pe care îl vizualizezi când păşeşti din avion în aeroport este: aici în fiecare minut un om devine milionar! Hong kong este oraşul care te copleşeşte prin complexitatea şi imaginea lui. Este locul din care te întorci după o gură de aer respirată la Victoria Peak, dus până acolo de renumitul Peak Tram un simbol al Hong Kongului. Ai admirat Hong Kong de la Victoria Peak ai văzut Asia în toată grandoarea ei şi poţi să te întorci liniştit acasă", povesteşte Gabriela Montoiu.

Democrat-liberala spune că nu este o gurmandă înrăită dar că se bucură de fiecare dată când are ocazia să guste şi să savureze bunătăţi specifice altor ţări.

"Nu sunt o gurmandă dar nu mă retrag în momentul în care pot să încerc tradiţia culinară din alte zone. Mai puţin pe cea din Hong Kong unde nu am avut curajul să simt gustul unor specialităţi care aveau ca ingredient principal carne de şarpe şi alte nebunii. Gusturi extrem de diversificate, încărcate cu toata picanteria locului", a povestit Gabriela.

A vizitat multe ţări şi locuri la care visa încă de când era mică şi a rămas cu amintiri extrem de frumoase din fiecare ţară şi oraş vizitat.

"Nu pot să fac o alegere în care să asigur unicitatea şi aprecierea mea unui singur loc. Sunt o norocoasă şi am avut bucuria să văd real locuri care atunci când eram mici le urmăream cu degetul în joacă pe nelipsitul glob pământesc care se afla în coltul biroului de studiu. Ador Viena şi nu pot să uit momentul în care am vizitat cu fiica mea palatul Schonbrunn şi emoţia cu care m-a întrebat de ce nu ne întâlnim cu printesa Sisi…avea doar 3 anişori. E un adevarat deliciu să cunoşti Viena dar şi arta culinară şi nu vreau sa vă trezesc pofte, mă rezum doar la minunatul ştrudel cu măr savurat pe una dintre straduţele aflate în Stephansplatz, savurat cu un capucino vienez. Nu aş putea să uit Parisul, Milano, Roma, Amsterdam, Berlin, micuta Veneţie a Belgiei, Brugge unde uiţi tumultul zgomotos al cotidianului metropolitan şi liniştea îţi este un companion elegant, cizelat cu ţinute potrivite şi pentru a gusta teatrul sau o expoziţie a excentricului Salvador Dali, oraş de poveste istorică şi dantelata cu firul unei poveşti de dragoste dintre viteazul Baldwin şi mireasa lui, frumoasa printesă Judith", mai povesteşte democrat-liberala.

Cât despre planurile de viitor în ceea ce priveşte călătoriile şi concediile pe care ar vrea să le petreacă Gabriela spune că "nu pot să aleg între mare şi munte, între Europa şi Asia. Fiecare loc are farmecul lui şi îţi transferă alt tip de energie şi informaţie. Îmi doresc să merg în Singapore şi India".

6955 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro