Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  218 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



CADOU. Poetul Nicolae Avram vă face cinste cu un volum semnat cu autograf şi o cafea…! Sau o bere?

05/02/2014 08:54:04 Ioana BRADEA  
Prin amabilitatea Casei de editură Max Blecher (o editură bistriţeană cu centrul la Bucureşti şi pretutindeni, de care se ocupă CLaudiu Komartin şi Ana Toma) – Bistriţeanul.ro oferă celui mai norocos cititor îndrăgostit de poezie volumul “All Death Jazz” cu autograful autorului care s-a oferit să facă cinste câştigătorului şi cu o cafea sau o bere!

Casa de editură Max Blecher a lansat zilele trecute la Bistriţa câteva volume de versuri esenţiale iar două dintre ele pot intra în posesia voastră dacă răspundeţi corect la o simplă întrebare.

Este vorba de volumul unui autor extrem de promiţător din Beclean – Nicolae Avram care a publicat anul trecut volumul All Death Jazz despre care Ovidiu Nimigean scria: “După Federeii – volum de prim raft, în care Nicolae Avram salvează tema casei-de-copii de retorica manipulatoare a patetismului şi sentimentalismului lacrimogen, surprinzând, în dramatismul ei extreme, ca puţini alţii, condiţia noastră de fiinţe aruncate în lume – autorul îşi continuă turul de forţă cu All Death Jazz. Adică: aceeaşi poezie de vână epică şi contrapunct liric tulburător, ritmată fără cusur, încât nu poţi lăsa cartea din mână, evitând melodrama în situaţii care îmbie la melodramă, impunând prin autenticitate, implicată existenţial până la ultima fibră….

Bistriţeanul.ro şi Casa de editură Max Blecher vă oferă volumul “All Death Jazz” cu autograful autorului Nicolae Avram, care s-a oferit, în plus, să facă cinste câştigătorului cu o cafea sau o bere – pentru a povesti în tihnă despre literatură, supravieţuire, federei şi alte asemenea dichisuri.

Câştigătorul va primi - graţie bunăvoinţei Casei de Editură Max Blecher - şi volumul semnat de regretatul Aurel Onişor (semnul la care te vei opri să bei apă), poetul din Beclean care a crescut la casa de copii din Beclean, a scris poezii de la o vârstă fragedă, câştigând în 1982 premiul I la concursul județean de poezie „Andrei Mureșanu” organizat de Casa Municipală de Cultură Bistrița, a învăţat singur rusă şi engleză dar, rămas fără slujbă, singur şi bolnav, în septembrie 1994 s-a sinucis pe când avea doar 27 de ani…

Pentru a intra în posesia celor două volume extraordinare – trebuie doar să răspundeţi la o simplă întrebare: Unde au fost publicate volumele “All Death Jazz” şi “semnul la care te vei opri să bei apă”…?

Aşteptăm răspunsurile dumneavoastzră corecte la adresa de e-mail: redactia@bistriteanul.ro. Câştigătorul va fi anunţat vineri dimineaţa, pe 7 februarie.

5340 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro