Prăjituri, fursecuri, cărnăciori, sărmăluţe, tochitură sau ruladă, toate au fost pregătite cu mult drag de elevii care învaţă la Liceul Tehnologic de Servicii din Bistriţa. Ei au pregătit aceste bunătăţi şi le-au expus spre vânzare, iar banii pe care îi vor câștiga vor fi folosiţi pentru a duce daruri copiilor de la Şcoala de Educaţie Incluzivă.
Târgul, ajuns la cea de-a III a ediţie, a avut un real succes, iar elevii au fost foarte mândri de ceea ce au realizat. Vor să demonstreze că tot ceea ce învaţă la şcoală la capitolul bucătărie le foloseşte foarte mult şi sunt pregătiţi să facă cele mai delicioase preparate. Şi-au folosit talentul pentru gătit şi au organizat acest târg cu vânzare în cadrul căruia au expus o mulţime de bunătăţi.
Fursecuri frumos ornate, prăjituri delicioase, sărmăluţe de îți lasă gura apă, o tochitură cu mămăliguţă aburindă, cozonaci cu mac sau nucă ori ruladă cu legume, caşcaval şi ou, sunt doar câteva dintre preparatele cu care elevii de la Liceul Tehnologic de Servicii i-au întâmpinat pe cei care le-au trecut astăzi pragul şcolii.
La târg au fost expuse şi câteva decoraţiuni pentru Crăciun. Confecţionate hand-made, ornamentele sunt extrem de drăguţe şi elevii sunt bucuroşi că au mare trecere.
"Ca în fiecare an,şcoala noastră, Liceul Tehnologic de Servicii, organizează târgul culinar de Crăciun. Toate produsele sunt realizate de catedra de Gastronomie. Este o expoziţie cu vânzare, iar fondurile care se vor colecta vor merge către o casă de copii pe care încercăm să o ajutăm", a declarat pentru Bistriţeanul.ro directorul Liceului Tehnologic de Servicii Bistriţa, Codruţa Drăgan.