Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  30 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015BUDACU DE JOS: Informație și educație sub același acoperiș!

19/11/2012 13:52:23 Iulia STUPINEAN  
Preșcolarii din comuna Budacu de Jos se vor muta de anul viitor în casă nouă! Clădirea va fi realizată din fonduri europene și va găzdui atât activitatea grădiniței cât și cea a Centrului de Informare Turistică.

Comuna Budacu de Jos va avea din 2013 un Centru de Informare Turistică al cărui sediu va fi construit în localitatea componentă Jelna. Investiția în valoare de 280.000 de euro se derulează printr-un proiect accesat pe Măsura 313, privind încurajarea activităților turistice în zonă.

La ora actuală, proiectul este în faza de avizare la Satu Mare, urmând ca în scurt timp să treacă la etapa de achiziție publică.Lucrările la Centru vor începe în primăvara anului viitor și se vor încheia în maxim șase luni de la debutul lor.

“Vrem să finalizăm această investiție până toamna anului viitor, chiar dacă avem termen până în 2014. Ridicarea acestei construcții va fi și un prilej de a muta activitatea grădiniței, care la ora actuală se desfășoară într-o clădire veche, care cel mai probabil va fi dărâmată”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Budacu de Jos, Florin – Sandu Simionca.

Noua construcție ce va fi ridicată în localitatea Jelna, va avea astfel o dublă folosință. Parterul clădirii va adăposti activitatea Centrului de Informare Turistică, la care vor lucra patru angajați. La etaj se va muta de anul viitor activitatea grădiniței din comună, cu cei 45 de preșcolari și cele două educatoare.

Potrivit ultimului recensământ, în comuna Budacu de Jos din județul Bistrița – Năsăud trăiesc în jur de 3.150 de localnici, dintre care 2.400 sunt români iar circa 700 sunt persoane de etnie romă.

4686 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro