Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  40 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015BUDACU DE JOS: Drumuri agricole ca-n Occident!

14/11/2012 14:19:58 Iulia STUPINEAN  
Localnicii din comuna Budacu de Jos vor merge de acum la hotar pe drumuri ca-n țările Uniunii Europene, unele asfaltate, altele modernizate cu tratament bituminos! Lucrările în valoare de 1 milion de euro s-au încheiat săptămâna aceasta.

Administrația din comuna Budacu de Jos a finalizat cu succes, o investiție importantă în infrastructura locală. Nu vorbim de această dată de drumuri comunale, ci de drumuri agricole pe o lungime totală de aproape 10 km.

Investiția în valoare de 1 milion de euro a fost posibilă cu ajutorul unui proiect finanțat din fonduri comunitare, accesat în 2011 pe Submăsura 125 a – privind îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea agriculturii.Lucrările au durat opt luni și s-au finalizat zilele trecute.

“Avem de acum în comuna noastră aproape 10 km de drumuri agricole modernizate! S-a turnat asfalt pe porțiunile cuprinse între localitățile Simionești – Buduș și Buduș - Șesu Jelnei, iar pe restul tronsoanelor s-a aplicat tratament bituminos. Peste tot în aceste zone s-au amenjat podețe și rigole de scurgere a apei. Este o investiție importantă în infrastructura comunală care va aduce cu siguranță un plus important în dezvoltarea economică dar și turistică din zona noastră”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Budacu de Jos, Florin-Sandu Simionca.

Comuna Budacu de Jos din județul Bistrița – Năsăud este constituită din localităţile Budacu de Jos, Buduș, Jelna, Monariu și Simionești. Aceasta se întinde pe o suprafață totală de aproximativ 7.000 de ha din care mai bine de jumătate este deservită de drumurile agricole proaspăt modernizate.

6474 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro