Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  17 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Bucură-te, pentru o zi, de mașinile, armamentul și aparatura tehnică a polițiștilor!

21/03/2018 16:18:46  
Polițiștii sărbătoresc 196 de ani de când există această meserie. Cu această ocazie, au pregătit o serie de evenimente, exerciții demonstrative, expoziții, competiții sportive, și chiar îi vor lăsa, pe doritori, să-și „bage nasul” în armamentul, autoturismele și aparatura tehnică din dotare.

Cea mai importantă dată din calendar, pentru noi, polițiștii, este, și va rămâne, 25 martie - Ziua Poliției Române. Este ziua în care suntem mai mândri ca niciodată că îmbrăcăm uniforma de polițist și că avem cea mai frumoasă meserie dintre toate.

A devenit deja o tradiție să o sărbătorim alături de dumneavoastră, cei în slujba cărora ne aflăm. Astfel că, în anul Centenarului Marii Uniri, avem dublu motiv să sărbătorim împreună!

Pentru marcarea celor 196 de ani de existență a Poliției Române și 50 de ani de la constituirea Poliției Bistrițene cu inspectorat, secții, birouri, precum şi 53 de posturi comunale, în zonele rurale, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud organizează o serie de activități, la care sunteți invitați să vă alăturați. 

Joi, 22 martie a.c. - ora 12:00, luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale vor desfășura exerciții demonstrative, cu tehnici de autoapărare la Liceul cu Program Sportiv și Colegiul Tehnic Infoel, din municipiul Bistrița, unde vor promova sportul și vor atrage atenția asupra consecințelor violenței. De asemenea, la activitate vor participa polițiști din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, care vor oferi răspunsurile necesare celor care vor să urmeze cariera de polițist și vor discuta cu cei prezenți despre alternative la violență.

Luni, 26 martie a.c., începând cu ora 10:00 sunteți invitați la Vernisajul expoziției „POLIȚIA ÎN SLUJBA COMUNITĂȚII. 1918-2018”, realizat în contextul celor 100 de ani de la Marea Unire. Evenimentul va avea loc la sediul Direcției Județene Bistrița-Năsăud a Arhivelor Naționale, iar expoziția va rămâne deschisă publicului în perioada 26-30 martie a.c.

De asemenea, tot luni, 26 martie a.c., începând cu ora 11:00, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud își va deschide larg porțile pentru toți cei care vor să ne viziteze. Cei interesați vor putea vedea autospeciale folosite de polițiști, standuri cu aparatura și tehnica din dotarea celor mai importante servicii operative, precum și exerciții practice ale specialiștilor de la Criminalistică.

„Cupa Poliției Bistrițene” - pentru că promovăm mișcarea și activitățile sportive, în această săptămână au loc competiții sportive de minifotbal și volei, la care sunt invitate să participe echipe ale instituțiilor publice județene colaboratoare.

Scurt Istoric

Într-o formă sau alta, sub diferite denumiri, Poliţia, ca instituţie, este atestată din anul 1822, când domnitorul Dimitrie Ghica i-a înmânat Marelui Agă Mihăiţă Filipescu, şeful poliţiei din acele timpuri, drapelul pe care era cusută sigla Steagului Agiei, legalizând, astfel, funcţionarea acestei instituţii. Alături de siglă se afla o ghirlandă din aur în interiorul căreia era prezentată Maica Domnului, înaintea Arhanghelului Gabriel, care îi aducea vestea cea bună (Buna Vestire).

196 de ani de atestare documentară a celei mai frumoase meserii!

La mulți ani, Poliția Română!

Sărbătorim împreună, ca de fiecare dată! 

1464 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro