Bistritenii care participa la lansarea albumului de fotografie realizat de Razvan Voiculescu au parte de momente deosebite la Hotel Metropolis. Povestile delicioase sunt imbinate cu imagini parca ireale, realizate in locuri speciale.
Hotel Metropolis gazduieste in aceste momente lansarea albumului de fotografie semnat de Razvan Voiculescu. Albumul aduna in paginile sale imagini realizate intr-un interval de doi ani, impreuna cu cinci prieteni. Acestia au colindat tara in lung si in lat pentru a surprinde cele mai frumoase imagini, dar nu oricum, ci in timp ce gatesc.
Albumul nu este unul de retete, dupa cum s-ar putea crede dupa titlu, ci mai degraba o colectie de povesti, de experiente, toate cu arome speciale.
"Bucataria Hoinara" este albumul cu numarul zece, realizat de fotograful profesionist Razvan Voiculescu. Noutatea acestuia consta in faptul ca este primul album realizat impreuna cu alte persoane. Mai mult decat atat, acestea au acceptat sa gateasca in fata aparatului de fotografiat in locuri de o frumusete aparte.
"Acesti minunati hoinari au stiut sa gaseasca cele mai frumoase ingrediente. Poate tocmai asta e surpriza pe care o aduc. Totul a fost perfect imbinat: elementul gastronomic, lectura, imaginea. Ai impresia ca vizionezi un film 3D, iti vine sa intinzi mana si sa gusti. Acest album ofera retele vizual. Am gasit in el momente superbe, intr-un periplu excelent", a precizat in cadrul evenimentului Dorel Cosma, directul Centrului Cultural Muncipal "George Cosbuc".
Bistritenii prezenti la lansarea albumului au fost foarte incantati atat de album, cat si de prezentarea acestuia, mai ales ca au putut viziona si un filmulet cu momente din etapele de creare a albumului.
Razvan Voiculescu a povestit ca realizarea acestui album a fost o experienta deosebita pentru el si ca albumul este mai degraba un album de calatorie si povesti in care intalnesti oameni, locuri, ingrediente.
Momentul lansarii nu a fost unul intamplator, astazi Hotel Metropolis implineste un an de cand este deschis, astfel ca bucuria acestei seri a fost atat de partea organizatorilor evenimentului, cat si de partea gazdelor.