Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  36 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Bistritenilor, de Craciun ati fost cei mai buni! Craciun fericit!

24/12/2010 23:30:30 Claudia ANDRON  
In aceasta seara, in Ajunul Craciunului, s-a incheiat campania De Craciun fii mai bun! Cititorii Bistriteanul.ro au fost buni si generosi si, datorita lor, cativa copii si familiile lor au in aceasta seara un Craciun fericit! Vreau sa le multumesc si sa le spun simplu si lor: Craciun fericit!

In urma cu doua saptamani am inceput campania De Craciun fii mai bun! In tot acest timp, redactia Bistriteanul.ro s-a transformat intr-un comandament al Mosului. Spiridusii reporteri Andreea Leder, Andreea Bojor si Flavia Danciu, coordonati direct de spiridusul sef Raluca Nechiti, v-au prezentat cateva cazuri in care daca interveneam cu foarte putin in viata unor familii le faceam un Craciun fericit! Am mizat pe dorinta de a ajuta a bistritenilor si pe sensibilitatea lor. Si nu am gresit! Dupa prezentarea fiecarui caz, ne suna imediat cineva sa-si ofere sprijinul. Era nevoie de atat de putin pentru a face atat de fericite macar de Craciun cateva familii!

Cei doi copii care locuiesc impreuna cu parintii intr-o baraca au primit hainute, dulciuri si jucarii, iar Andrei a primit de la doi frati care l-au vizitat “motosicleta gabena cu batelii si beculi” si multe alte cadouri si bunatati pentru masa de Craciun.

Maria si Valeria, doamnele cu zambet de copil, au cucerit pe toata lumea si au fost rasfatate cu haine noi, jucarii si tot felul de bunatati pentru un Craciun asa cum n-au mai avut de mult. Daca v-am spune ca de cand le-a vizitat reporterul Bistriteanul.ro si pana au primit cadouri s-au rugat in fiecare seara si s-au uitat lung pe geam sa vina cineva sa le aduca cadouri, ce ati spune?! Au primit tot ce si-au dorit si sunt fericite...ca niste copii. Parintii lor sunt incantati de generozitatea bistritenilor care le-au trecut pragul si parca nu le venea sa creada ca au parte de atata bunatate si sustinere din partea unor necunoscuti pana la urma.

Andrei, baietelul de 9 ani, care sufera de anemie dupa ce la 4 ani a facut o septicemie, a fost vizitat si el de o tanara care i-a adus jucaria yoyo pe care si-o dorea de Craciun si ciocolata cu alune, puse alaturi de alte bunatati pentru un Craciun bogat si indestulat.

Sorin Bugnar, baietelul din Orheiu Bistritei, ramas paralizat de la brau in jos in urma unui accident stupid de masina, a primit si el masinuta decapotabila rosie si robotelul pe care si-l dorea, alaturi de multe alte cadouri pentru el si familie.

Cazul Aureliei, femeia care e pe punctul sa-si piarda vederea de tot si ingrijeste batrani pentru 400 de lei pe luna, bani din care-si creste baietelul, a fost remarcat imediat de cititori. Aurelia isi dorea pentru baietelul ei o pereche de ghete. Le-a primit alaturi de multe alte bunatati si o suma de bani, din care-i va lua cadou in 6 ianuarie fiului ei.

Copilasii din Dipsa, dintr-o familie prea saraca sa se poata gandi la cadouri de Craciun, au primit si ei astazi jucarii, “politane”, dulciuri, papusi, hainute, iar Andrei a primit o pusca cum visa.

Nu intamplator am lasat la urma cazul Ralucai, tanara de 26 de ani internata in Centrul de Recuperare de la Beclean, care sufera foarte mult ca nu este alaturi de Sorina, fetita ei. Cazul ei a fost cel mai citit si, prin dramatismul lui, cel mai impresionant. Din pacate, starea de sanatate a mamei nu-i permite sa aiba grija de fetita si, cu toate eforturile noastre de a-si petrece Craciunul impreuna, nu am reusit.

Comandamentul mosului de la Bistriteanul.ro a reusit insa sa aduca zambetul pe chipul Sorinei, fetita Ralucai. Fotograful profesionist Robert Kovacs le-a facut cadou Sorinei si Ralucai cate o fotografie profesionala, de la intalnirea Ralucai cu mosul de la Shopping Center. Mosul Titus i-a cumparat fetitei blugi, cateva bluze, caciulita si fular si un ursulet alaturi de care sa adoarma.

Reporterul Andreea Bojor a fost mesagerul altor mosi si i-a dus Sorinei in aceasta seara un micut brad de Craciun, bunatati pe care sa le puna pe masa de Craciun si o suma de bani ca sa fim siguri ca Sorina va ajunge de Craciun la Beclean, acolo unde o asteapta cu atata dragoste Raluca. Doamna care are grija de Sorina ne-a asigurat ca cele doua se vor intalni de Craciun si vor petrece macar cateva ore impreuna. Raluca, speram ca ti-am facut cu totii un Craciun fericit! Ne-am dorit asta din suflet!

Dincolo de multumirile si toate gandurile bune pe care vreau sa le transmit tuturor bistritenilor care s-au implicat in aceasta campanie, am un mesaj special pentru spiridusii de la Bistriteanul.ro: va multumesc mult, sunteti cei mai harnici spiridusi pe care i-am intalnit vreodata!

In ultimele doua saptamani, viata in redactie nu a fost tocmai usoara. Dincolo de stirile si evenimentele zilnice, spiridusii reporteri s-au implicat activ in campanie. Au scris, au raspuns la telefoane cititorilor si astazi au incheiat apoteotic Ajunul Craciunului cu vizite la cazurile in care mosul a omis ceva din pachete!

Va multumesc tuturor inca o data si Craciun fericit bistritenilor, oriunde v-ati afla!

4738 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro